Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 1 sep 2018

Tijd om je tuin kleur te geven met goedkope heide uit de Aldi folder

We kunnen er niet omheen: de zomer loopt tot zijn einde. Het wordt eerder donker, het gaat meer regenen en het zonnetje laat zich steeds minder vaak zien. Oftewel: het is tijd om zélf kleur in de tuin te zetten. Dat kan perfect met deze leuke heide uit de Aldi folder, wat je uiteraard voor een klein prijsje aan kunt schaffen. Daar houden we van!

 

aldi folder week 36 planten heide

Je haalt deze winterharde Calluna (dopheide) in huis voor €2,99 per potje. En ja, je leest het goed. De heide is winterhard. Dat betekent dat je er volgend jaar ook nog plezier van hebt, want dit sterke plantje kan wel tegen wat kou!

Heide in rieten mand

aldi folder week 36 planten heide

Geen zin om zwarte vingers te krijgen? Dan verkoopt de Aldi ook nog heide in een rieten mand. Deze hoef je dus niet meer in de grond te zetten. Leuk voor op het balkon of terras! De heide is te koop in potmaat 17 en kost €4,99 per stuk.

Nog meer mooie aanbiedingen uit de Lidl en Aldi folder?

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. De folder finds van deze week vind je hier: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 36.

Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige retro waterkoker uit de Aldi folder. Perfect om elke ochtend een lekker kopje thee mee te zetten. En check ook meteen deze stijlvolle ladekast voor jouw studentenkamer uit de Lidl folder even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tijd om je tuin kleur te geven met goedkope heide uit de Aldi folder
Sluiten