Uit de Aldi folder: een plant in pot voor een kleurrijke nazomer

Elke week worden we weer blij als we in de Aldi folder kijken. Er staat namelijk altijd wel een heerlijke plant te koop, of het nou voor binnen of voor buiten is. Perfect om je urban jungle voor een klein prijsje steeds weer een tikkie groter te maken dus! Deze week vinden we in de Aldi folder kleurrijke nazomerplanten. Met, en zonder rieten mand.

En daar worden we heel gelukkig van! Hoewel de meeste planten in de tuin namelijk uitgebloeid zijn, staan deze nazomerplanten volop in bloei. Zo zorg je er dus gemakkelijk voor dat er weer wat kleur in je tuin komt. En daar worden we massaal vrolijk van!

 

aldi folder week 35 plant

Een plant met rieren mand haal je in huis voor €4,99. Je hebt onder andere de keuze uit een Phlox en Herfstanemoon. Je kunt ook nog eens kiezen uit verschillende kleuren, hoe leuk is dat! Er is er altijd wel eentje die goed in jouw tuin past.

aldi folder week 35 plant

Ben je niet zo’n fan van rieten manden? Dan zijn er ook nog verschillende nazomerplanten zónder rieten mand verkrijgbaar bij de Aldi. Ook hier gaat het om verschillende kleuren Phlox en Herstanemoon. De potmaat van deze planten is Ø 17 cm (van de planten met mand overigens ook). Misschien heb je zelf nog wel een mooie ompot in de schuur liggen zodat ‘ie perfect in jouw tuin past. Deze planten haal je in huis voor €2,99.

Nog meer planten uit de Aldi folder:

Vorige week stonden deze prachtige grote kamerplanten voor een klein prijsje in de Aldi folder. Wie weet staan ze nog in de winkels! Net zoals deze té schattige cactussen en vetplantjes. En grotere XXL vetplanten. Die zijn dan misschien iets groter dan zijn kleine broertje, maar wij vinden ‘m minstens net zo leuk. Zo veel keuze!

Op de hoogte blijven van al onze Aldi en Lidl folder finds? Hier lees je wat de leukste aanbiedingen van deze week zijn.

Reageer op artikel:
Uit de Aldi folder: een plant in pot voor een kleurrijke nazomer
Sluiten