Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 21 dec 2019

Deze finds shop je in de allerlaatste Lidl folder en Aldi folder van het jaar

1. Lidl folder aanbieding #1

Elke week checken we voor jou de allerleukste aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder. Bij deze budgetwinkels verkopen ze namelijk de leukste item voor een klein prijsje – precies waar wij van houden. We houden je niet langer in spanning: dit zijn de beste aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder week 52 2019.

De aanbiedingen van vorige week gemist? Die vind je hier: de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder finds voor je interieur week 51. We beginnen de folder finds van deze week met een oude bekende: deze roze velvet stoel.

lidl folder week 52 2019
Bron: Lidl folder week 52

Lidl folder week 52 2019: velvet roze stoel

Yes, de roze stoel uit de Lidl folder is terug! Deze velvet stoel kan hartstikke stoer staan in een industrieel interieur, maar ook prachtig in een klassiekere setting.De metalen poten onder de stoel hebben een speciale houtlook. Dit matcht hartstikke goed met de zachte, fluwelen bekleding van de stoel zelf. Ons interieurhart gaat er in elk geval een stukje sneller van kloppen.

De velvet stoel van het merk Livarno Living wordt geleverd met vloervriendelijke voetdoppen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw laminaat en houten vloer beschadigd wordt. Wel zo fijn om te weten! De stoel heeft een zithoogte van 50 centimeter en staat voor €59,99 te koop.

Klik hieronder op ‘volgende’ voor de volgende aanbieding.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze finds shop je in de allerlaatste Lidl folder en Aldi folder van het jaar
Sluiten