Shoppen! Dit zijn de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder van week 50

1. Lidl folder aanbieding #1

Elke week checken we voor jou de allerleukste aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder. Bij deze budgetwinkels verkopen ze namelijk de leukste item voor een klein prijsje – precies waar wij van houden. We houden je niet langer in spanning: dit zijn de beste aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder week 50 2019.

De aanbiedingen van vorige week gemist? Die vind je hier: De beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder finds voor je interieur week 49. We trappen deze week af met een leuk dressoir.

Lidl folder week 50
Bron: Lidl folder week 50

Lidl folder week 50 2019: dressoir

Dit stijlvolle, houten dressoir is perfect voor iedereen die nog wel een handig tafeltje in de gang kan gebruiken. Het dressoir komt met een ruime lade en een vak onder het tafelblad waar je extra spullen kunt opbergen. Ook fijn: onder de poten zitten viltplaatjes tegen het krassen op de vloer, dus je kunt er naar hartelust mee schuiven.

Onze tip: zo’n dressoir is ook hartstikke leuk in de woonkamer met een paar mooie kamerplanten erop. Voor de prijs hoef je het niet te laten: het dressoir uit de Lidl folder kost €69,99.

Klik hieronder op ‘volgende’ voor de volgende aanbieding.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Shoppen! Dit zijn de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder van week 50
Sluiten