Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 9 nov 2019

Hebben! Dit zijn de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder week 46

1. Lidl folder aanbieding #1

Het is vaste prik bij Roomed: elke week checken wij de Lidl folder en de Aldi folder voor je voor de beste deals op gebied van interieur. Dat vinden we namelijk het allerleukste: aanbiedingen voor een klein prijsje vinden. Dit zijn de beste aanbiedingen uit de Aldi en Lidl folder week 46 (11 – 17 november).

In de Lidl folder en Aldi folder week 45 staan wel tien toffe items die perfect zijn voor je interieur. Heb je die van vorige week gemist? Hier vind je de Aldi en Lidl folder finds van week 45 2019.

lidl folder week 46 2019
Bron: Lidl folder week 46

Lidl folder week 46 2019: Schouw met deurtjes

Altijd al een schouw willen hebben om met de kerstdagen te versieren, maar heb je geen open haard in huis? Geen probleem, in de Lidl folder staat deze week een schouw van MDF. De wit gelakte schouw geeft jouw huis een luxe uitstraling. We zien deze schouw natuurlijk al helemaal gepimpt worden, maar ook in het spier wit is het een aanrader.

Als we de beoordelingen op de website mogen geloven (lees: 4,9 van de 5 sterren!), haal je een fantastische accessoire in huis. En dat voor slechts €59,99. Je moet er nog wel even op wachten, want de eerste levering is vanaf 18 november pas mogelijk. Maar hé, dan heb je iets om naar uit te kijken.

Klik hieronder op ‘volgende’ voor de volgende aanbieding.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben! Dit zijn de beste deals uit de Aldi folder en Lidl folder week 46
Sluiten