Iris Wijnands
Iris Wijnands Finds 26 oktober 2019

Lidl folder en Aldi folder finds voor je interieur: week 44

Lidl folder aanbieding #1

Elke week checken wij de Lidl folder en de Aldi folder voor je. We gaan op zoek naar de allerleukste items voor jouw interieur. In de Aldi en Lidl folder week 44 hebben we weer prima aanbiedingen gevonden. Dit zijn de beste folder aanbiedingen van week 44 (28 oktober – 3 november).

De Lidl folder en Aldi folder week 44 hebben deze week lekker veel verschillende aanbiedingen. Heb je die van vorige week gemist? Die vind je hier terug: Lidl en Aldi folder finds voor je interieur: week 43

Opklaptafel Lidl en Aldi folder week 44
Bron: Lidl folder week 44

Lidl folder week 44: klaptafel

Wat een handig klaptafeltje! Heb je niet zoveel plekken aan de eettafel nodig, tenzij je eens visite over de vloer hebt? Dan is deze aanbieding uit de Lidl folder week 44 misschien wel iets voor jou. Hij is geschikt voor 2 tot 3 personen.

Ben je alleen of met z’n tweeën, dan klap je ‘m lekker in. Heb je meer eters, dan kan je het formaat van je tafel makkelijk aanpassen met de uitklapbare zijden. Het stevige tafeltje is gemaakt van metaal en robuust bamboehout met natuurlijke nerven. Je zet ‘m in je eetkamer voor maar €89,99.

Reageer op artikel:
Lidl folder en Aldi folder finds voor je interieur: week 44
Sluiten