Frederique Rekers
Frederique Rekers Shopping 24 apr 2021

Voor de papa’s en mama’s: Aldi én Lidl komen met een zandbak voor de kleintjes

De zon gaat weer vaker schijnen en dat betekent voor de papa’s en mama’s onder ons weer veel buiten spelen met de kids. Aldi en Lidl hebben elkaars gedachten gelezen want de Aldi folder week 17 2021 én de Lidl folder week 17 2021 komen allebei met een (bijna dezelfde) zandbak.

En een leuke zandbak voor je kind, wie wil dat nou niet? Aldi en Lidl komen beiden met verschillende producten voor in je tuin maar daar springt één product toch echt wel uit: de zandbak.

Hoewel de winkels beide verschillende acties aanbieden zijn de zandbakken bijna identiek. We laten ze snel aan jullie zien.

Aldi folder week 17 2021
Bron: Aldi

Zandbak uit de Aldi folder week 17

De zandbak van in de Aldi folder week 17 2021 is weerbestendig en behandeld met lazuurverf. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de zandbak met slecht weer. Hij komt inclusief gronddoek, is traploos én heeft een in hoogte verstelbaar dak.

Handig voor de bescherming van je kids want het dak heeft ook nog eens uv-bescherming 40. De spoelbak kan je verwijderen en er past ongeveer 100 kilo speelzand in de zandbak.

De afmetingen zijn: 126 x 121 x 118 centimeter en hij kost €49,99. De actie geldt bij de Aldi vanaf zaterdag 1 mei 2021.

Lidl folder week 17 2021 zandbak
Bron: Lidl

Zandbak uit de Lidl folder ween 17

De Playtive zandbak van Lidl is gemaakt van hout met veilige kunststof hoeken. Ook deze zandbak komt inclusief beschermend grondzeil. Ideaal voor urenlang speelplezier van je kind.

Het dak is in hoogte verstelbaar, kantelbaar en zonbeschermend. Een fijne zandbak dus voor weinig geld en je raadt het misschien al: ook deze zandbak kost €49,99. De actie geldt vanaf woensdag 28 april 2021.

Lidl folder week 17 2021 piratenzandbak
Bron: Lidl

Lidl doet er nog een schepje bovenop want naast de Playtive zandbak staat er in de folder ook een zandbak ‘Piratenschip’. Deze komt inclusief een vlag, draaiend stuur en opslagruimte onder de zittingen.

De afmetingen zijn 199 x 112 x 167 centimeter en is te gebruiken voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar. Het schip heeft een kleurrijk design en is voor €119,- te koop.

Dit is waarom je een fairy garden met je kids wilt maken in de tuin

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AldiLidl

Reageer op artikel:
Voor de papa’s en mama’s: Aldi én Lidl komen met een zandbak voor de kleintjes
Sluiten