Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Shopping 13 aug 2018

Uit de Aldi folder: eindeloos veel kopjes koffie zetten met dit koffiezetapparaat

Heb jij ‘s morgens ook minstens twee kopjes koffie nodig om een beetje wakker te worden? Dan hebben we weer een leuke aanbieding uit de Aldi folder voor je: een koffiezetapparaat met geïntegreerde bonenmolen. Het is een van de meest stijlvolle koffiezetapparaten die we in een lange tijd gezien hebben. Wedden dat ‘ie ook perfect in jouw keuken staat?

Een geïntegreerde bonenmolen betekent natuurlijk dat je geen voorverpakte gemalen koffie hoeft te kopen, maar dat je jouw favoriete koffiebonen in huis kunt halen. Want laten we eerlijk zijn, zelfgemalen koffie is natuurlijk véél lekkerder.

aldi folder week 33

Het koffiezetapparaat heeft een paar hele leuke features: zo kan je gebruik maken van de warmhoudfunctie, waardoor een kan koffie een tijdje warm gehouden worden (zodat jij niet telkens een nieuwe kan hoeft te zetten). De inhoud van de watertank is 1,5 liter, en er is ruimte voor ongeveer 250 gram bonen. Daar kan je wel even mee vooruit! Je shopt het koffiezetapparaat voor €79,99.

Nog meer aanbiedingen uit de Aldi folder:

Wij schrijven elke week over de beste aanbiedingen van de Lidl en Aldi. Onze vorige Lidl en Aldi folder finds vind je hier. Misschien ligt er nog wel iets in de winkel! Op bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze fantastische ananaslampen uit de Lidl folder. Hebben!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uit de Aldi folder: eindeloos veel kopjes koffie zetten met dit koffiezetapparaat
Sluiten