Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 10 nov 2018

Uit de Aldi folder: groene kamerplanten mét leuke pot

Opgelet, want we hebben weer een paar prachtige kamerplanten in de Aldi folder gespot! Ideaal om voor een klein prijsje jouw urban jungle aan te vullen met nog meer groens. Want van meer planten in huis worden we echt blij.

Alle kamerplanten uit de Aldi folder liggen vanaf donderdag 15 november in de winkels.

aldi folder week 46 kamerplanten

Groene kamerplant in pot uit de Aldi folder

Niet wit, rood of grijs, maar vrolijke potten die een echte eyecatcher in je interieur zijn. Wij kunnen niet kiezen welke we de allerleukste vinden. Naast de keramieken potten zijn de kamerplanten zelf ook nog eens heel stijlvol. Je kunt kiezen uit de Asparagus, Alocasia en Castonospernum. Samen zijn de keramieken pot en de groene kamerplant te koop voor €3,99.

aldi folder week 46 kamerplanten

Plant in aardewerk pot

Maar da’s niet alles. Ook deze té vrolijke planten in een aardewerk pot staan deze week in de Aldi folder. Je hebt keuze uit verschillende vrolijke plantjes. Onder andere de Chamaedorea, Aloë Vera en Phlebodium kunnen binnenkort op jouw vensterbank staan te shinen. En dat voor slechts €3,99.

aldi folder week 46 kamerplanten

Mini-succulent in pot

Kan jij alleen nog mini-plantjes in jouw urban jungle kwijt? Dan is deze mini-succulent in pot helemaal jouw plant. Je hebt keuze uit verschillende soorten potten én plantjes, dus mix & match vooral totdat je jouw ideale combinatie te pakken hebt.

Deze lieve plantjes zijn te koop voor slechts €1,99 per stuk. Enne, we weten allemaal dat vetplanten onze favoriete kamerplanten zijn.

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Bij Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Voor ons een reden om elke week even te kijken welke planten er in de aanbieding zijn. Zo stond er vorige week een prachtige Anthurium in de folder.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige platenspeler in een koffer, mét LP’s. Een koopje!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Uit de Aldi folder: groene kamerplanten mét leuke pot
Sluiten