Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Finds 27 oktober 2018

Rennen! Groene kamerplanten uit de Aldi folder voor maar €2.99

Kamerplanten en de Aldi folder zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat vinden wij heel fijn, want dat betekent dat we voor een klein prijsje de allermooiste kamerplanten in huis kunnen halen. De kamerplanten uit de Aldi folder die deze week in de spotlights staan: Dracaena, Yucca en Arecapalm.

En zeg nou zelf, tegen mooie kamerplanten voor maar €2,99 zeggen we geen nee!

aldi folder week 44 groene kamerplanten

Groene kamerplanten uit de Aldi folder

Ze zijn er weer: groene kamerplanten uit de Aldi folder. Deze lieve palmen zijn een echte toevoeging aan je urban jungle. Wij zijn groot fan van deze kamerplanten, want ze hebben relatief weinig aandacht nodig om mooi en gezond te blijven.

aldi folder week 44 groene kamerplanten

Arecapalm uit de Aldi folder week 44

Toch liever een groter exemplaar in huis? Ga dan voor deze prachtige Arecapalm. Hij is iets duurder (€11,99 per stuk), maar dan heb je wél een plant waarvan de bladeren zorgen voor een goede luchtvochtigheid in huis. Ook zuivert deze plant de lucht. En dat wil je.

De Arecapalm is een dorstige plant die het liefst op een lichte plek in je huis staat. Hij houdt ervan om een licht vochtige grond te hebben, maar zijn wortels mogen niet te nat staan om rotten te voorkomen. Ook vindt de palm het fijn om nat gesproeid te worden met een plantenspuit.

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Bij Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Voor ons een reden om elke week even te kijken welke planten er in de aanbieding zijn. Zo stond er vorige week een prachtige Anthurium in de folder.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige platenspeler in een koffer, mét LP’s. Een koopje!

Reageer op artikel:
Rennen! Groene kamerplanten uit de Aldi folder voor maar €2.99
Sluiten