Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 28 jul 2018

Nieuwe kamerplant nodig? Deze schattige ficus staat deze week in de Aldi folder

Bij Roomed zijn we van mening dat je nooit genoeg groen in huis kunt hebben. Een groene oase (oftewel: héél veel kamerplanten) zorgen er namelijk voor dat je je gezonder voelt, je beter kunt concentreren, én het staat natuurlijk gewoon heel leuk. In de Aldi folder staan er bijna wekelijks planten om je urban jungle mee uit te breiden. Deze week: de ficus, varen en dracaena.

Onze favoriet van deze drie is de ficus. Met z’n mooie groene bladeren (hij lijkt wel een beetje op een bananenplant!) past ‘ie in elk interieur.

aldi folder planten ficus

Let vooral ook even op die superleuke pot waarmee ‘ie geleverd wordt. Ja, die krijg je er gewoon gratis bij! Die met de olifanten staat ontzettend leuk in een huis met een natuurlijke stijl, maar ook in een modern appartement zal het een echte eyecatcher zijn.

aldi folder planten ficus
aldi folder planten ficus

De witte pot is juist wat cleaner, waardoor hij minder opvalt. Deze kan je dus beter kiezen als je het groene kleurtje van de plant zelf lekker wil laten opvallen.

Vanaf 2 augustus in de Aldi folder

Deze leuke kamerplant staat ligt vanaf 2 augustus bij de Aldi in de schappen. Naast hem staan ook nog een varen en draceana, óók twee groene planten die gemakkelijk in de verzorging zijn. Ideaal voor als je wel een groen huis wilt, maar niet zo’n professional bent in het verzorgen van planten (lees: als je eigenlijk altijd vergeet om ze water te geven).

aldi folder week 31 kamerplant ficus varen dracaena

Nog meer planten uit de Aldi folder

Dit is niet de eerste keer dat de Aldi planten in de folder heeft. Vorige keer waren deze zomerplanten in rieten mand in de aanbieding. Misschien vind je ze nog wel in de winkel! Houd ook vooral onze Lidl en Aldi folder finds in de gaten voor nog meer leuke aanbiedingen van jouw favoriete budget winkels.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe kamerplant nodig? Deze schattige ficus staat deze week in de Aldi folder
Sluiten