Uit de Aldi folder: voor een cactus of vetplant moet je bij de Aldi zijn

Cactussen en vetplanten, we kunnen er niet genoeg van in huis hebben. Een klein plantje in huis – of vooruit, op je bureau op kantoor – zorgt meteen voor een vrolijke touch. Deze week zijn in de Aldi folder zowel cactussen als vetplantjes in de aanbieding. En ja, je krijgt ze mét mini pot.

 

aldi folder week 34 cactus vetplant

Je shopt een schattige cactus of vetplant met pot voor €2,99. Da’s bijna niets, want je hebt er lang plezier van. Ze zijn namelijk hartstikke makkelijk in de verzorging en hebben weinig water nodig. Ideaal!

Ook in de aanbieding: een XXL vetplant

Houd je van iets groter geschut? Dan zijn daar de XXL vetplanten uit de Aldi folder. Hóé groot ze precies zijn weten we helaas niet, maar ze zien er in elk geval wel een stuk groter uit dan zijn kleinere broertje. Deze vetplanten komen helaas zonder pot, maar ze kosten dan ook maar €3,49. Vetplanten zijn eenvoudig om te verzorgen, en stiekem zijn het onze favoriete kamerplanten.

 

aldi folder week 34 cactus vetplant

Nog meer kamerplanten uit de Aldi folder

Deze toppers zijn niet de enige kamerplanten uit de Aldi folder van deze week. Deze grote kamerplanten zijn namelijk ook te koop, voor een heel klein prijsje. Ze zijn minstens een meter hoog, waardoor ze meteen een flinke eyecatcher in jouw urban jungle zijn. Daar worden we blij van.

Benieuwd naar nog meer leuke artikelen uit de Lidl en Aldi folder? Bekijk dan onze Lidl en Aldi folder finds voor je interieur eens. Wij selecteren elke week de allerleukste items uit de folder voor je!

Reageer op artikel:
Uit de Aldi folder: voor een cactus of vetplant moet je bij de Aldi zijn
Sluiten