Kerstige kamerplanten: kom helemaal in de kerstsfeer met kerststerren

Een prachtige kamerplant met een diepe rode kleur: we hebben het over de kerstster. Tijdens de donkere decembermaand zien we ‘m steeds vaker verschijnen in allerlei interieurs. Deze week haal je ‘m voor weinig geld bij de Aldi, want het is de kamerplant die deze week in de Aldi folder staat.

De kerstster (Latijnse naam: Poinsettia) hoort helemaal bij een echte kerstsfeer in huis. De kerstster wordt ook wel eens kerstroos genoemd. Een plant met vele namen dus!

aldi folder week 48 kamerplant kerstster

Kamerplant in de Aldi folder: de kerstster

Heb je thuis nog genoeg mooie potten staan? Dan shop je de kerstster al voor €2,99. Het mooie groen van de bladeren en de rode bloemen staan zo mooi bij elkaar. Je haalt er in één klap Kerst mee in huis.

aldi folder week 48 kamerplant kerstster

Kerstster XXL met rode pot

Maar je kan het ook nog een stapje verder trekken: in de Aldi folder staat namelijk ook deze leuke combinatie. Een rode kerstster in een rode kunststof pot. Deze combinatie haal je in huis voor €5,49.

Hoe moet je een kerstster verzorgen?

De kerstster groeit optimaal op een lichte plek, maar zet ‘m nooit in direct zonlicht. Plekken met veel schaduw moeten ook vermeden worden, want de kerstster is een echte lichtaanbidder. Je geeft de plant het  beste regelmatig handwarm water. Met heel veel liefde kan je de kerstster een lange tijd mooi houden.

Meer planten uit de Aldi folder?

Bij Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Voor ons een reden om elke week even te kijken welke planten er in de aanbieding zijn. Zo stonden vorige week deze groene kamerplanten met leuke pot in de folder. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze prachtige platenspeler in een koffer, mét LP’s. Een koopje!

Reageer op artikel:
Kerstige kamerplanten: kom helemaal in de kerstsfeer met kerststerren
Sluiten