Ariela Slakhorst
Ariela Slakhorst Finds 13 oktober 2018

Fresh air! De Aldi folder staat vol spotgoedkope kleine en grote luchtzuiverende kamerplanten

Luchtzuiverende planten zijn wat ons betreft altijd een goed idee. Ze zuiveren de lucht en zijn prachtige eyecatchers. Deze week staat de Aldi folder vol met lieve en grote luchtzuiverende planten. De grote kamerplanten zijn ideaal voor in de woonkamer en de kleine verdienen bijvoorbeeld een plaatsje in de slaapkamer. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten: wederom stelt de Aldi niet teleur.

Lieve plantenouders, het is weer feest, want de Aldi folder staat vol grote en kleine luchtzuiverende planten. De kleine planten zijn inclusief keramieken pot in pastelkleuren. Beter dan dit wordt het toch niet?

Luchtzuiverende kamerplanten in de Aldi folder van week 42

Kijk eens hoe lief deze luchtzuiverende planten zijn. Wij zijn verliefd op de keramieken potten in pastelkleuren, erg leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Ga bijvoorbeeld voor de Lepelplant, Klimop of Kentia Palm. De luchtzuiverende planten kosten maar €2,99. Jep, dat lees je goed!

Niet 1, niet 2, maar 3 grote luchtzuiverende planten: de Ficus, Kentia en Dracena. Creëer een urban jungle in de woonkamer met deze grote luchtzuiverende planten. Je haalt de groene eyecatchers in huis voor €4,69.

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Bij Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Twee weken terug kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor grote kamerplanten.

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals de robotstofzuiger, voor iedereen die een hekel heeft aan stofzuigen. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

Reageer op artikel:
Fresh air! De Aldi folder staat vol spotgoedkope kleine en grote luchtzuiverende kamerplanten
Sluiten