Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 22 sep 2018

Ja hoor: de Aldi folder staat weer vol spotgoedkope grote kamerplanten

Kan jouw urban jungle wel een groene toevoeging gebruiken? Stop waar je mee bezig bent en zet het in je agenda: donderdag 27 september staat er weer een hele, héle leuke aanbieding in de Aldi folder. Grote kamerplanten mét pot voor nog geen tientje. Kijk, dát noemen we nog eens een topaanbieding.

De Aldi folder stelt ons nooit teleur als het op kamerplanten aankomt. We hoeven vast ook niet te vertellen dat we heel blij werden toen we de folder van deze week opensloegen. Groene, grote kamerplanten in keramieken pot voor €9,99. Een koopje!

Goedkope kamerplanten in de Aldi folder van week 39

Je hebt keuze uit veel verschilldende prachtige kamerplanten, waaronder een paar van onze favorieten. Je kunt de Areca palm, Fatsia japonica, Draceana Marginata, Musa (de welbekende bananenplant!), Monstera, Asparagus Falcatus, Ficus én verschillende soorten Calathea in de supermarkt vinden.

Aldi folder week 39 grote kamerplanten in pot
Aldi folder week 39 grote kamerplanten in pot
Aldi folder week 39 grote kamerplanten in pot
Aldi folder week 39 grote kamerplanten in pot

Naast dat je een mooie kamerplant in huis haalt, krijg je er ook nog eens een keramieken pot bij. Dan hoef je daar in elk geval niet nog eens extra voor op pad. De keramieken pot shop je in het rood, mintgroen, grijs, taupe en wit. De plant zelf is trouwens 60 tot 100 cm hoog. Ideaal voor dat ene lege hoekje waarvan je niet weet wat je er mee aan moet!

Meer kamerplanten uit de Aldi folder?

Bij de Aldi staan er ontzettend vaak kamerplanten in de folder. Reden genoeg om elke week even langs te gaan! Vorige week kon je bij onze favoriete budgetwinkel terecht voor planten in de tuin. Altijd fijn, zo rond de herfst!

Ook schrijven we elke week over de allerleukste folder finds voor je interieur uit de Aldi folder én Lidl folder. Lees de Lidl en Aldi folder finds van deze week voor meer budget finds. Of bekijk onze superaanbiedingen eens voor een aanbieding die in het zonnetje gezet móét worden. Zoals deze roze en blauwe bakvormen uit de Lidl folder, speciaal voor echte keukenprinsessen. Wie weet liggen ze nog in de winkel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ja hoor: de Aldi folder staat weer vol spotgoedkope grote kamerplanten
Sluiten