Aldi, Action en Lidl folder superaanbieding: een prachtig rood wafelijzer voor de lekkerste wafels

Eigenlijk zou je elke week een kijkje moeten nemen in de Lidl, Aldi en Action folder. Deze budgetwinkels hebben namelijk leuke en handige hebbedingetjes voor weinig geld. Elke week zetten wij de leukste items in het zonnetje. Deze week hebben we een absolute superaanbieding: een donker rood wafelijzer waarmee je binnen een handomdraai twee heerlijke wafels op tafel zet.

Wie houdt er níét van wafels? Wij zijn in ieder geval fan wafels als ontbijt. Het liefst met verse aardbeiden, een dotje zelfgemaakte slagroom en een beetje chocoladesaus – je bent een zoetekauw of je bent het niet! Met dit stijlvolle wafelijzer kunnen we onszelf elke dag voorzien van dit heerlijke ontbijt. Mjammie!

lidl folder week 26 wafelijzer
lidl folder week 26 wafelijzer

De opwarmtijd van het wafelijzer is slechts 4 minuten. Precies genoeg om het lekkerste deeg in elkaar te mixen! Ben je klaar met het bakken van de lekkerste wafels? Dan rol je de stroomkabel eenvoudig op aan de onderkant van het wafelijzer. Zo heb je geen vervelende snoeren in de keukenkastjes rondbungelen.

Zo schoon!

Het schoonmaken van het wafelijzer is ook nog eens kinderlijk eenvoudig, want het wafelijzer is voorzien van een ILAG antiaanbaklaag. Dit voorkomt het plakken van het deeg en maakt het reinigen eenvoudiger.

Wafelijzer kopen:

Het wafelijzer is te koop vanaf 28 juni. Je betaalt er slechts €14,99 voor. Benieuwd naar meer Aldi, Action en Lidl aanbiedingen? Bekijk dan onze Aldi, Action en Lidl folder finds eens. Wie weet staat er nog iets leuks voor je bij. De vorige superaanbieding was trouwens deze ijsmachine. Wie weet ligt ‘ie nog in de winkels!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Aldi, Action en Lidl folder superaanbieding: een prachtig rood wafelijzer voor de lekkerste wafels
Sluiten