Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 6 aug 2020

Voordat het te laat is: híér scoor je een airco voor een schappelijke prijs

Met het heerlijke warme weer in het vooruitzicht, kunnen we eigenlijk maar aan één ding denken: hoe kunnen we het huis ‘s avonds zo koel mogelijk maken, om toch goed te kunnen slapen? Een ventilator kopen is natuurlijk een optie, maar nog liever kopen we een airco. Hier scoor je er eentje voor een schappelijke prijs.

Airco’s zijn duur, dus het is wel even een investering die je moet maken. Maar als je vanavond naar je zolderkamer gaat en níét in een kamer van 35+ graden hoeft te slapen, dan is het die investering zeker waard.

Airco van de Action

Op de Roomed redactie zijn we groot fan van de Action – je koopt er immers veel leuks voor een fijne prijs. Deze Tristar air conditioner is dan ook een find die we niet voor onszelf willen houden, want we verwachten dat heel Nederland deze week een air conditioner aan wil schaffen. Wees er dus bij voordat het te laat is.

airco kopen air conditioner action
Bron: Action

Oké, deze air conditioner is geen beauty. Maar welke airco is dat wel? Wij nemen z’n looks voor lief, en kijken liever even naar de specificaties. Deze airco heeft namelijk drie handige functies: koelen, ventilator en ontvochtigen. Je koopt ‘m met een afstandsbediening en een timer, zodat hij ook uit zichzelf stopt wanneer jij in een heerlijk koele kamer ligt te slapen.

De airco koop je bij de Action voor €229.

Op kieskeurig.nl krijgen de airco’s van het merk Tristar minstens een 7,5 qua reviewscore, dus daarmee zit het helemaal goed. Meer over het merk vind je op de website van Tristar.

Andere manieren om je huis koel te houden

Als je ruim 200 euro te duur vind voor een air conditioner, dan zijn er gelukkig ook nog andere huis-, tuin-, en keuken-manieren om je huis koel te houden. We vertellen er alles over in dit artikel: manieren om je huis én je hoofd koel te houden

Enne, als je in de stad woont hebben we nog wat extra tips voor je, want tussen al die bakstenen muren kan het éxtra warm worden. Zó overleef je een hittegolf in de stad.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voordat het te laat is: híér scoor je een airco voor een schappelijke prijs
Sluiten