Omygod: je kon overnachten in dé Spice Girl bus (en zo ziet het interieur eruit)

I’ll tell you what I want, what I really really want…. een overnachting in de enige echte Spice Girls bus! Voor 3 gelukkige fans was dit afgelopen weekend een droom die uitkwam. Op AirBnb werd de bekende bus namelijk eenmalig verhuurd.

De Spice Bus is speciaal voor de gelegenheid met verschillende interieurdesigners ingericht tot een kleurrijk Spice Girls pareltje.

Slapen in de Spice Girls bus via AirBnb

Het is inmiddels niet meer mogelijk om in de Spice Girls bus te overnachten, dat kon alleen afgelopen 14 en 15 juni. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog om even weg te dromen.

Girl power in de Spice Girl bus

Duidelijker kan bijna niet: GIRL POWER! Het interieur van de bus is duidelijk geïnspireerd door de plants on pink-trend. Daar staan wij overigens helemaal achter, want hóe tof is deze combinatie?

De benedenverdieping van de bus is daarnaast speciaal ingericht om heerlijk te zitten en bij te kletsen. Wellicht dat er nog een kleine jam-sessie georganiseerd kan worden in the back seat. Benieuwd naar het slaapgedeelte? Dat vinden we boven.

Het slaapgedeelte van de bus is ingericht voor 3 gasten. Door het zebraprint-tapijt krijgt de ruimte een drukke boho-feeling. Er is ruimte voor 3 personen om heerlijk te slapen, want ook het day bed kan natuurlijk gebruikt worden om te slapen. We zijn overigens groot fan van de discobollen die aan het voeteneind van het bed te vinden zijn.

Om trouwens nog maar te zwijgen over alle mooie planten die op de rand van het bed staan. Door veel te spelen met verschillende hoogtes zorg je ervoor dat zo’n lange rij aan planten niet saai wordt. Nog meer foto’s bekijken? De advertentie is nog te bekijken op AirBnb.

Zelf je huis of appartement verhuren op AirBnb?

Reageer op artikel:
Omygod: je kon overnachten in dé Spice Girl bus (en zo ziet het interieur eruit)
Sluiten