Renée Leeuw
Renée Leeuw Hotel 17 mrt 2015

Airbnb laat racefanaten overnachten op een F1 racecircuit

Afgelopen weekend had de jonge coureur Max Verstappen niet zoveel geluk in Melbourne en hoewel we er vanuit gaan dat dit hem geen tweede keer overkomt, kan de jongeman alle support gebruiken voor zijn race op het Sepang International F1 racecircuit in Maleisië.

In het kader van de race heeft Airbnb weer een fantastische ‘A Night At’ campagne opgezet, waar racefanaten het ongetwijfeld nu al warm van krijgen, namelijk een overnachting op het F1 racecircuit in Maleisië.

Wat houdt het in
Met de ‘A Night At’ campagnes biedt Airbnb de meest gekke locaties aan voor een unieke overnachting. Denk bijvoorbeeld aan een overnachting in een oud KLM-vliegtuig of in een ski-lift. Dit keer biedt Airbnb dus een overnachting op het F1 racecircuit aan, uiteraard inclusief kaartjes voor de race zelf, de training en de kwalificaties. Ook krijgen de winnaars een vorstelijk Maleisisch ontbijt, worden zij wakker van het geluid van de motoren en worden zij rondgeleid in een exclusieve ‘Pit Walk’ die een kijkje achter de schermen van alle pit teams biedt.

Hoe kun je winnen
Laat vóór 22 maart via de Sepang pagina weten waarom jij deze overnachting moet winnen. Het gaat om één overnachting op 27 of 28 maart met drie vrienden. Zorg er dus voor dat jij en je vrienden beide dagen kunnen. Uiteraard wordt je vliegticket gewoon gefixt en betaald door Airbnb.

Wij zijn benieuwd.. waarom wil jij deze overnachting winnen en wie zou je meenemen?

Reageer op artikel:
Airbnb laat racefanaten overnachten op een F1 racecircuit
Sluiten