Tot rust komen op Bali? Wij hebben dé perfecte hotspot voor je gevonden

Heb jij écht even tijd voor jezelf nodig, en wil je volledig tot rust komen? Dan is het idee om een vakantie te boeken naar een ver land vast al eens door je hoofd geschoten. Wij hebben dé perfecte hotspot in Bali voor je gevonden: dit eco bamboo home is namelijk precies wat je nodig hebt in de drukke leven. Pak dus snel je koffers en vertrek naar deze Airbnb op Bali.

Door onze collega’s van Bedrock werden we getipt op dit fantastische ecologische huis midden in de natuur. Een vakantie naar Bali slaan we natuurlijk niet af, en al helemaal niet als het gaat om zo’n prachtige hideout met verbazingwekkend interieur.

airbnb bali
Bron: Airbnb

Overnachten in een romantische Airbnb op Bali

Het minimalistische, maar tegelijkertijd traditionele design is een feestje om naar te kijken. De locatie is ruim opgezet, en je hebt het helemaal voor jezelf. Tenminste, we kunnen ons voorstellen dat de natuur ook veel gezellige gasten langs laat komen. Hoorde iemand dat gebrul van aapjes?

airbnb bali
Bron: Airbnb
airbnb bali
Bron: Airbnb

Met zo’n geweldige omgeving om je heen zal je vast niet veel binnen zijn, maar in deze Airbnb op Bali is het ook uitermate geschikt om lang in bed te blijven liggen. Het verblijf heeft namelijk een heerlijk romantische slaapkamer waar wij in elk geval nooit meer uit zouden willen komen.

Ook leuk op Airbnb: de meest geboekte Airbnb is een hutje in het bos

De klamboe om het bed staat niet alleen super romantisch, maar zorgt er ook voor dat vliegen en muggen geen schijn van kans hebben. We vinden het prachtig hoe de klamboe vanuit een bamboe blad boven het bed speels naar beneden valt. Mogen we dit ook in onze eigen slaapkamer, please?

Ook overnachten in deze prachtige Airbnb?

Je moet nog wel even geduld hebben, want t/m januari 2020 zit deze locatie vrijwel helemaal vol. Maar hé, de voorpret van een heerlijke vakantie naar het buitenland is minstens net zo leuk als de trip zelf, niet waar?

Voor een overnachting betaal je €151 per nacht. Het minimum aantal nachten dat je in de Hideout Falcon Eco Bamboo Home Airbnb op Bali moet overnachten is 2 nachten. Inclusief schoonmaakkosten en servicekosten betaal je voor één verblijf dus minimaal €365.

Liever tot rust komen in Nederland?

Helemaal tot rust komen: Roomed sliep in een ecologisch tiny house

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Tot rust komen op Bali? Wij hebben dé perfecte hotspot voor je gevonden
Sluiten