Frederique Rekers
Frederique Rekers Trending 9 jun 2021

Droombaan: Airbnb zoekt 12 mensen die een jaar lang op afstand willen wonen en werken

Wat een unieke kans: Airbnb biedt 12 mensen de kans om een jaar lang te wonen waar je wilt. Zo willen ze de toekomst van flexibel wonen ontdekken. Lijk jou dit interessant? Dan kan je snel verder lezen want we zullen alles voor jullie uitleggen.

De groeiende flexibiliteit om waar dan ook ter wereld te werken heeft het bedrijf geïnspireerd om het programma “Wonen waar je wilt” te starten. 12 personen krijgen de kans om ongeveer een jaar exclusief in een Airbnb accommodatie te wonen.

Pak je koffers maar met Airbnb

Of je nu deelneemt aan Zoom meetings op het strand of een taal leert in een nieuwe stad, de deelnemers kunnen van de wereld hun thuis maken. Hierna wordt ze gevraagd om hun ervaring te delen zodat het platform toekomstige productupgrades en innovaties kan verbeteren.

Het bedrijf zal alle kosten van de accommodaties dekken en een vergoeding geven voor vervoer gedurende het hele programma. Wow, een echte topdeal dus.

Wonen waar je maar wilt
Bron: Airbnb

Onderzoek

Volgens Airbnb steeg het aantal geboekte overnachtingen in het eerste kwartaal van 2021 van 28 dagen of langer met 10% ten opzichte van 2019. Daarnaast gaf maar liefst 74% van de consumenten ze hebben ondervraagd, aan dat ze interesse hadden om ergens anders te gaan wonen dan waar hun werk is.

Deelnemers kunnen via het programma inzichten bieden over functies, diensten en ervaringen. Dit kan helpen om om de toekomst van langdurige verblijven via Airbnb vorm te geven.

13 soorten bloemen uit het tuincentrum die de hele zomer bloeien


Airbnb
Bron: Airbnb

Naar wie zijn ze op zoek

Airbnb is op zoek naar een gevarieerde groep van 12 personen. Dit kunnen jonge gezinnen zijn, thuiswerkers, creatievelingen en misschien dus wel jij. Interesse? Het programma start in juli 2021 en duurt tot juli 2022.

Avontuur

Airbnb gebruikers en fulltime reizigers Debbie en Michal Campbell gingen in 2013 met pensioen, verkochten hun huis en startten een wereldreis. Nu, acht jaar later, hebben ze in meer dan 270 accommodaties gewoond in 85 landen. “De ervaring van dit leven waarin we veel gebruik maken van Airbnb is echt baanbrekend voor ons geweest,” vertellen ze.

Je kan je vanaf vandaag aanmelden via Airbnb.com/liveanywhere. Als je wordt geselecteerd kan je de reis beginnen met een workshop “Hoe leef je via Airbnb” van Debbie en Michal, het onderzoeksteam en experts van “Wonen waar je maar wilt”. Wij schrijven ons vast in – jij ook?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Airbnb

Reageer op artikel:
Droombaan: Airbnb zoekt 12 mensen die een jaar lang op afstand willen wonen en werken
Sluiten