Esmé Brinkman
Esmé Brinkman Verlichting 14 feb 2017

Onze nieuwste obsessie: de Aim Multi Pendant Light van Flos

Een baan bij Roomed is af en toe best lastig. Begrijp me niet verkeerd, ik prijs mezelf elke dag gelukkig dat ik me elke dag mag onderdompelen in de mooiste interieurs en tofste designs. Maar er is een downside.. ik – en eigenlijk de hele redactie – word er af en toe wat hebberig van.

Zo ook afgelopen week, na het schrijven van deze binnenkijker. Dit prachtige interieur met zwart-wit kleurenpalet kent slechts één hoofdrolspeler: de Aim Multi Pendant Light van Flos, ontworpen door Ronan and Erwan Bouroullec. Later voegden we daar dit interieur ook nog aan toe en we waren in één klap een obsessie rijker.

De lamp is te koop per ‘lichbol’. Je kunt de lamp dus zo groot maken als je zelf wilt. Een enkele bol in de hoek van de kamer of een hele groep boven de eettafel: aan jou de keuze. Wanneer je er meerdere koopt heb je maar één lichtbron nodig waar je alle snoeren aan kunt koppelen. Een mooie lay-out bepalen, stevige haken in het plafond and you’re ready to go!

Bron: Alcove

>> Inspiratieboost: een roze bank kan bij alle interieurstijlen

Bron: Svenkfast
Bron: Revistaad

Dat de Aim Multi Pendant Light het niet alleen goed doet boven de eettafel, bewijzen deze voorbeelden wel. Benieuwd naar de rest van het interieur van bovenstaande foto? Bekijk dan even deze binnenkijker in een prachtig appartement in de oude Saint Martin School of Art in Londen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Onze nieuwste obsessie: de Aim Multi Pendant Light van Flos
Sluiten