Lotte Wullems
Lotte Wullems Shopping 28 november 2017

Dit zijn de leukste adventskalenders om iemand mee te verrassen

De spanning wanneer je het vakje open mag maken en de nieuwsgierigheid naar alles wat nog komen gaat. Een van de leukste dingen van december zijn toch wel de adventskalenders. Je moet over een flinke portie zelfbeheersing beschikken, maar áls je geduldig genoeg bent, is het elke dag een beetje kerst.

Het is nog nét geen december, dus je kan je geliefde, vriend(in) of kind nog verrassen! Wij hebben de leukste adventskalenders voor jou op een rij gezet.

Voor hem

Welke man kun je nou niet blij maken met een lekker, koud biertje? Met deze adventskalender ontdek je elke dag nieuwe brouwerijen en nieuwe bierstijlen. Maak elke morgen een vakje open, doe het biertje in de koelkast en geniet ‘s avonds van je biertje van de dag! Proost!

Waar te koop
Het bierpakket koop je hier, voor €69,90

Voor haar

Tel af naar kerst met L’OCCITANE. Van een heerlijk geurende bodymilk tot een verzorgende zeep met sheaboter. Hier maak je je moeder of vriendin gegarandeerd blij mee! Daarnaast staat de geïllustreerde doos ook nog eens leuk in je interieur.

Waar te koop
Dit luxe verzorgingspakket (ter waarde van €84,00) koop je hier voor €49,00

Voor de kleintjes

Maak iedere dag tot Kerstmis een vakje open en verzamel zo alle onderdelen voor je eigen racebaan! Deze adventskalender bevat een complete set van 24 speelelementen met rails en toebehoren van echt hout. De voertuigen, figuren en overige elementen zijn gemaakt van robuust kunststof. De onderdelen kunnen gecombineerd worden met de houten trein- en autobanen.

Waar te koop
De Junior adventskalender koop je hier, voor €9,99.

Voor je interieur

Met ‘A poster a day’ word je elke dag verrast met een mini postertje, dat je in kunt lijsten of met washi tape vast kunt plakken tegen je muur.

Waar te koop
A poster a day, €59,90

Je eigen, persoonlijke adventskalender

Het allerleukste is natuurlijk een adventskalender met persoonlijke, eigen cadeautjes. Van een chocolaatje tot een leuk theelichthoudertje. Deze adventskalenders kun je helemaal customizen. Psst: past een geschenk niet in een klein doosje? Stop er dan een briefje in met aanwijzingen voor de verstopplek in huis!

Waar te koop
Deze Santa kalender (€49,00) is niet alleen een leuke verrassing, maar staat ook nog eens leuk in je interieur. Liever een meer budgetvriendelijke variant? Dan is deze van de IKEA een leuke optie, voor €9,99.

Reageer op artikel:
Dit zijn de leukste adventskalenders om iemand mee te verrassen
Sluiten