Met deze adventskalenders sta je te popelen om alles in één keer te openen

Adventskalenders: op de Roomed-redactie zijn we er gek op. Logisch, want wie zou er niet van houden om iedere dag af te tellen tot kerst met unieke cadeaus? Tegenwoordig zien ze er ook nog eens prachtig uit, waardoor ze perfect staan in je interieur.

Ieder jaar worden er weer tientallen adventskalenders op de markt gebracht. Om jou te helpen de juiste keuze te maken, zodat je straks écht geniet van alle cadeautjes, hebben we de leukste adventskalenders op een rijtje gezet.

Dit zijn de mooiste adventskalenders 2020 om af te tellen tot kerst

Adventskalender Westwing
Bron: Westwing

1. Westwing

Interieur fanaten opgelet! Westwing komt met een te gekke turquoise adventskalender. Hij zit vol met interieur gerelateerde producten – we spotten al een prachtige whiskyglas, een product van Babor en een decoratie voor in de kerstboom.

De totale waarde van de adventskalender is €300, maar jij betaalt er slechts €169 voor – kijk, dát vinden we nog eens een goede deal. Deze prachtige adventskalender is nu te bestellen via de website van Westwing.

Adventskalenders IXXI
Bron: IXXI

2. IXXI

We kennen IXXI natuurlijk van hun prachtige wanddecoraties. Dit jaar lanceren ze twee adventskalenders. Bij de één ontstaat er langzaam een prachtige boom – wat ideaal is als je geen plek hebt voor een kerstboom. De ander bestaat uit een eigentijdse rendier wat zorgt voor een kerst vibe in huis.

De adventskalenders kosten €39 per stuk en zijn vanaf 9 november 2020 verkrijgbaar via de website van IXXI.

Tip: heb je een kleine ruimte maar wil je stiekem tóch een kerstboom in huis? Ga dan voor een halve kerstboom.

3. Rituals

We love adventskalenders van Rituals, en dit jaar komen ze maar liefst met drie verschillende: 3D Adventskalender, 2D Adventskalender en de 2D Adventskalender – Travel Edition. The Ritual of Advent maakt het mogelijk om tijdens deze feestdagen vreugde te verspreiden – of je het nu cadeau doet aan een dierbare of jezelf ermee verwent.

Adventskalenders 2020
Bron: Rituals

De 3D Adventskalender is gemaakt in de vorm van een klein dorpje met kleine rode huizen. Deze versie bevat luxe cadeautjes. We gaan niet al te veel verklappen, het moet uiteraard wel een verassing blijven. Toch vinden we dat een tipje van de sluier niet kwaad kan. Je kan sowieso de nieuwe The Ritual of Jing Mini Fragrance Sticks verwachten. De 3D Adventskalender bevat producten ter waarde van €145 – maar de prijs is slechts €89,90.

Adventskalenders 2020
Bron: Rituals

De 2D Adventskalender is gemaakt in de vorm van een klassiek Amsterdams huis en bevat 24 luxe cadeautjes. Elke dag verschijnt er een nieuwe verrassing, zoals The Amsterdam Collection Shower Foam. De 2D Adventskalendar bevat een totale productwaarde van €120 – maar is al verkrijgbaar voor €59,90.

Last but not least. Speciaal voor de Rituals-winkels op reislocaties en in duty-free warenhuizen heeft Rituals een 2D adventskalender ontworpen in de vorm van een Nederlands huis in traditioneel Delfts blauw. De 2D Adventskalender Travel Edition bevat €140 aan producten maar is al verkrijgbaar voor €74,50.

4. Air Wick

De koude dagen kom je door met heerlijke geurkaarsen in huis. Ze zien er niet alleen sfeervol uit, ook brengen ze veel warmte in huis. Daarom is de adventskalender van Air Wick onmisbaar voor de feestdagen. Iedere dag heeft een andere geurkaars (waxinelicht) met wel drie seizoens geuren. Deze adventskalender koop je voor €12,79 via Bol.com.

5. SNORS DIY adventskalender

Het is ondertussen geen geheim meer dat we op de Roomed-redactie houden van DIY’s. Toen we deze adventskalender in de vorm van een boek zagen, moesten we ‘m dan ook delen. De SNORS DIY adventskalender is iets anders dan we gewend zijn. Je slaat namelijk elke dag een pagina om voor een verrassend project die je zelf kunt maken. Denk aan geurkaarsen, of het maken van de ultieme kerstkrans. Je betaalt er €17,99 voor op Bol.com.

Enne, houd Roomed de komende tijd zeker in de gaten. We gaan leuke dingen doen met dit boek!

Om alvast in de kerststemming te komen (als je dat nog niet al was)

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Met deze adventskalenders sta je te popelen om alles in één keer te openen
Sluiten