admin
admin Lifestyle 25 okt 2020

Action komt met een adventskalender voor je kat en jaaaaa die wil je

Wie zegt dat Kerstmis alleen een feest is voor mensen? Precies ja. Daarom heeft Action wel iets heel erg leuks bedacht. Voortaan kan jouw kat ook meegenieten van de feestdagen. De winkelketen heeft namelijk een adventskalender speciaal ontworpen voor de kat, zo doet hij ook gezellig mee in de feestvreugde.

Er is toch niets leukers dan je lieve kat te vertroetelen tijdens de feestdagen?

Adventskalender voor je kat

Eerlijk is eerlijk, je huisdier zal niet begrijpen dat hij een adventskalender cadeau krijgt maar zolang er snacks bij zitten is het all good. Vorig jaar kocht ik deze kalender zelf ook, en mijn kat heeft ervan gesmuld.

Te koop bij Action

Deze te leuke adventskalender voor je kat is verkrijgbaar in twee edities en je scoort ‘m al voor €4,77 bij de Action. Geen geld, toch? Goed om te weten: je kunt het alleen in de winkel kopen. Zoek dus snel op waar bij jou de dichtstbijzijnde Action is, want voor je het weet zijn de adventskalenders voor je kat uitverkocht.

Twee edities

Nieuwsgierig geworden hoe deze heuse adventskalender voor je kat eruit ziet? Begrijpelijk. Hieronder staan verschillende afbeeldingen van de adventskalender. Voor welke editie ga jij?

Bron: Action

Bron: Action

Naast adventskalenders voor katten heeft action dit jaar ook nog veel andere adventskalenders. Je ziet ze hier allemaal bij elkaar.

Andere hebbedingetjes die te gek zijn voor je kat

Dit artikel verscheen eerder op Beautify en werd geschreven door Emma Plasmans.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action komt met een adventskalender voor je kat en jaaaaa die wil je
Sluiten