Wil je hebben: dit zijn de nieuwe, stijlvolle kleuren van Sonos x HAY

Het is een heerlijke multiroom speaker: de Sonos One. Wij vinden het geweldig om keihard mee te zingen met onze favoriete guilty pleasure songs (de Spice Girls staan hier wekelijks op repeat) die we draadloos naar onze speaker sturen. Maar eerlijk is eerlijk, de strakke speakers van Sonos mochten wel een vrolijk tintje gebruiken in de kleurrijke interieurs van tegenwoordig. De samenwerking tussen Sonos en HAY komt daarom als geroepen.

We zijn helemaal verliefd op de nieuwe kleuren van de Sonos One speaker. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Een goed idee voor de kerstdagen, bijvoorbeeld.

sonos one hay
sonos one hay samenwerking

Forest Green, Pale Yellow, Soft Pink, Light Grey en Vibrant Red, ons hart gaat sneller kloppen van deze prachtige kleuren. En goed nieuws voor ons, want dit zijn exact de kleuren van de samenwerkingscollectie van Sonos en HAY. De kleuren komen overigens niet helemaal uit de lucht vallen: het zijn de kleuren van het pallet van HAY van dit jaar. Met deze nieuwe kleuren past deze Sonos One Limited Edition ook zeker in jouw interieur. Wedden?

Een kleur speaker voor elke ruimte

Mette Hay, medeoprichtster van HAY, selecteerde de nieuwe kleuren met precisie. Zo is elke kleur gekozen met een bepaalde reden. “De gele versie is bedoeld voor keukens en badkamers met roestvrijstaal en porselein. De groene tint doet mensen denken aan potten of planten bij het raam. Lichtgrijs is voor iedereen. Roze is de kleur die ons verbindt met de mode – we hebben het gevoel dat roze op dit moment een speciale aantrekkingskracht heeft. Het iconische rood was de laatste kleur die ik koos voor de collectie, omdat dit zo’n opvallend contrast creëert ten opzichte van meubels.”

sonos one hay

Meer kleur is altijd welkom in huis. Je shopt deze slimme speaker in de nieuwe kleuren voor €259 op sonos.com, in de Sonos-winkels in New York en Berlijn, bij HAY House in Kopenhagen en Amsterdam, HAY Rotterdam en bij de Bijenkorf.

Reageer op artikel:
Wil je hebben: dit zijn de nieuwe, stijlvolle kleuren van Sonos x HAY
Sluiten