Wauw! Zo geef je jouw interieur binnen 3 seconden een hele andere sfeer

Soms zou het zou fijn zijn: je interieur een totaal andere kleur geven zónder daar moeite voor te hoeven doen. Een roze accentmuur in de woonkamer, een turquoise slaapkamer of juist een groene urban jungle vibe door het hele huis. We kunnen je alvast verklappen dat we dé manier gevonden hebben om dat binnen 3 seconden te doen, zónder dat je van die prachtige velvet bank af hoeft te komen.

We horen je hersenen kraken. Wat, binnen 3 seconden een totaal andere sfeer in huis? Zonder iets te hoeven doen? Yes, het is mogelijk met een Philips Hue lamp en de Google Home Mini.

‘Hey Google, zet de lamp in de woonkamer op groen’

Het enige wat je namelijk hoeft te doen, is aan je Google assistent te vragen om de lampen aan te zetten. ‘Hey Google, zet de lampen op roze’. Et voila, die witte muur heeft binnen een paar seconden een heerlijk roze kleurtje. Gewoon vanuit je luie stoel dus. Da’s nog eens lekker makkelijk de muur “schilderen”.

Ga jij voor vrolijk geel in huis, een lichtblauwe-vibe of een écht groene urban jungle met groen licht? De keuze is helemaal aan jou, want je hebt keuze uit 16 miljoen kleuren. Met zo veel keuze wordt het nog lastig kiezen ook.

google home mini philips hue

Het resultaat blijft je verrassen, want binnen een paar tellen schakel je van gekleurd licht naar fel wit licht, en van 100% helderheid naar 20% helderheid. Niets is te gek. En je hoeft het alleen maar te vragen aan je Google assistent via de Google Home Mini.

Shop de Google Home Mini + Philips Hue lamp bij MediaMarkt

Ook overtuigd? Dan hebben we goed nieuws voor je. Het starterspakket van 1 Philips Hue lamp en de Google Home Mini koop je voordelig bij MediaMarkt voor €83,99. Deze bundel bevat een witte Google Home Mini, die je in combinatie met de Philips Hue White and color ambiance E27 Bluetooth lamp in een handomdraai aansluit en instelt.

Je sluit de Google Home Mini aan, draait de Philips Hue-smartlamp in de fitting en downloadt de Google Home-app. Jouw huis een nieuw kleurtje geven was nog nooit zo gemakkelijk.

Maar let op: voor de beste connectie is het aan te raden om de lamp en de Google Home Mini in dezelfde ruimte neer te zetten. Wil je later nog meer slimme lampen toevoegen? Da’s geen enkel probleem! Je kunt in totaal 6 verschillende lampen toevoegen om in jouw huis de perfecte kleur voor elke sfeer te creëren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

In samenwerking met MediaMarkt

Reageer op artikel:
Wauw! Zo geef je jouw interieur binnen 3 seconden een hele andere sfeer
Sluiten