Sharon van der Werf
Sharon van der Werf | LinkedIn Tips december 11, 2018

Tijd voor iets nieuws: deze tijdloze kleurencombinaties passen in elk huis

Binnenkort een dag over om je interieur een nieuwe, frisse look te geven? Ga dan eens voor één van deze tijdloze kleurencombinaties van Pure by Flexa ColorLab. Door kleuren goed met elkaar te combineren, breng je je huis naar een heel nieuw niveau. En laten we eerlijk zijn, dat willen we allemaal wel!

We durven te wedden dat jouw favoriete kleur ook in het assortiment van Pure by Flexa ColorLab zit, want er zijn maar liefst 120 mooie, diepe kleuren om uit te kiezen. Wij hebben onze favoriete kleuren uitgekozen om je een mooi kleuradvies te geven waarmee je jouw interieur laat stralen.

Extra leuk: bij elke 50 euro die je aan Pure by Flexa ColorLab verf besteedt, krijg je nu een giftcard van ICI Paris XL van 10 euro cadeau. Zo geef je dus je woning én jezelf een cadeautje.

Ga voor een groot contrast

flexa pure

Met een beetje contrast in het interieur maak je je huis interessanter. Daar houden we van! Zwart en wit zijn van nature tegenpolen die zorgen voor een groot contrast, maar wij gaan liever voor een leuk kleurtje. De donkerblauwe Lush lavender en crème-kleurige ral 9010 zijn twee opties die mooi bij elkaar staan.

Een leuk idee: ga zoals in het voorbeeld hierboven voor een donkere muur en kies eens voor lichte kozijnen. Omdat het gebruikelijker is om lichte muren met donkere kozijnen te combineren, creëer je met jouw originele keuze een flink statement.

Kies dezelfde kleurtoon met ton sur ton

flexa pure

Ton sur ton houdt in dat je kiest voor één kleur, maar dan in allerlei verschillende tinten. Ben je verzot op blauw? Combineer bijvoorbeeld real indigo en smooth indigo voor een frisse look. Blauw is erg populair in de slaapkamer, omdat de kalmerende kleur ervoor zorgt dat je lekker slaapt.

flexa pure

Voor een natuurlijke look in huis raden we aan om de kleur groen eens te gebruiken in een ton sur ton kleurenpalet. Omdat full river, suave river en delicate river van Flexa Pure alledrie dezelfde groengrijze ondertoon hebben, combineren ze prachtig met elkaar.

Uiteraard werk het ton sur ton principe met elke kleur. Houd jij meer van roze, oranje, grijs of beige? Ga dan vooral even langs in een verfspeciaalzaak, zodat je geholpen kan worden met het kiezen van de juiste kleuren.

Helemaal hot: roze en groen

flexa pure

Wil je de allerlaatste interieurtrends toepassen in jouw interieur? Ga dan voor de toffe combinatie van roze en groen. En nee, dat hoeft echt geen neon roze en felgroen te zijn. Zelf houden we juist meer van genuanceerde, rustige kleuren zoals op de bovenstaande foto.

De stijlvolle kleuren full river, mild lilac en gentle plum zorgen samen voor een rustig, natuurlijk kleurenpalet dat het goed doet in de woonkamer, maar ook zoals hier in de eetkamer helemaal tot zijn recht komt.

Een cadeaubon bij Pure by Flexa ColorLab verf

En nu zelf aan de slag. Als je nú naar een verf- & behangspeciaalzaak gaat (kijk op de storelocator voor de verkooppunten) krijg je bij elke 50 euro die je besteedt aan Pure by Flexa ColorLab een ICI Paris XL cadeaubon t.w.v. 10 euro.

Wat moet je doen? Koop voor minimaal 50 euro Pure by Flexa ColorLab verf bij één van de verkooppunten. Upload jouw kassabon op deze website. Zorg ervoor dat de hele bon goed zichtbaar is. Je krijgt binnen 2 weken de 10 euro giftcard van ICI Paris XL gemaild. Ga voor de voorwaarden naar de website van Flexa.

In samenwerking met Flexa

Reageer op artikel:
Tijd voor iets nieuws: deze tijdloze kleurencombinaties passen in elk huis
Sluiten