Jaime Andreas
Jaime Andreas Shopping 29 jul 2020

Déze items voor je interieur vind je deze week in de Action folder

Dit is vast geen verrassing: wij zijn dol op het spotten van leuke interieuraanbiedingen. In een nieuwe wekelijkse rubriek laten we graag de leukste koopjes uit de Action folder zien. Zo kun je voor een laag prijsje jouw interieur een nieuwe stijlvolle look geven.

De acties in de Action folder week 31 zijn te koop in winkel vanaf woensdag 29 juli tot en met dinsdag 4 augustus.

Onze favoriete interieur items uit de Action folder week 31 2020

dekbed action folder week 31 2020
Bron: Action

Zomers dekbedovertrek

Zoek je naar een manier om je slaapkamer een beetje op te vrolijken? Ga dan voor dit zomerse dekbedovertrek van Action. Hiermee word je altijd opgewekt wakker en kun je niet wachten om weer naar bed te gaan.

Het dekbedovertrek komt in vier verschillende patronen en kleuren. Onze favoriet is het dekbedovertrek met de kleurrijke strepen, maar er is er ook eentje die doet denken aan de zee en het strand.

De overtrekken hebben 140 x 220 cm als afmeting en zijn te koop voor €5,95.

servies uit action folder week 31 2020
Bron: Action

Stijlvol servies

Het servies uit de Action folder bestaat uit een dinerbord, een ontbijtbord, een grote schaal, een klein schaaltje en een handige koffiebeker. Perfect om aan te schaffen als je bijvoorbeeld net op jezelf gaat wonen en weinig budget hebt voor fancy servies.

Feestjes, Kerstmis of gewoon alledaags eten: dit servies kun je altijd overal voor gebruiken. De items hebben een stijlvolle matte afwerking en rustige warme kleuren.

De prijzen van het serviesset lopen van €0,82 tot €1,99.

vloerkleed uit action folder week 31 2020
Bron: Action

Veelzijdig vloerkleed

Dit hoogpolige vloerkleed heeft een modern, maar simpel patroon. Door het rustige patroon en de neutrale zwart-witte kleur, past het vloerkleed goed in ieder interieur. Tegelijkertijd zorgt een vloerkleed voor meer eenheid in je interieur en een warme uitstraling.

Het vloerkleed uit de Action folder kost €27,95.

Nog meer leuke items shoppen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Déze items voor je interieur vind je deze week in de Action folder
Sluiten