They did it again: de nieuwe Acne Studios winkel in München is te gek

Dat wij groot fan zijn van het Zweedse label Acne Studios is écht geen geheim meer. Het liefst hullen wij ons elke dag in de minimalistische maar edgy ontwerpen. Maar, er is nog een aspect waarom wij zo houden van dit merk. En dat aspect kun je vast wel raden. De winkels zien er namelijk te gek uit. Onlangs opende Acne een nieuwe winkel op het Maximiliansplatz in München en dat is wederom een architectonisch hoogstandje.

Bekijk ook de Acne Studios winkel in Seoul.

Acne Studios
Acne Studios

We hebben al heel wat winkels bezocht en allemaal hebben ze een aantal dingen gemeen: veel beton, minimalistisch design en een ruimtelijke look. En dat is knap, aangezien de winkels door meerdere architecten zijn ontworpen. Wel werken ze vaker samen met Max Lamb, de ontwerper die veelal zorgt voor de betonnen (presentatie)meubelen. Hierdoor behoudt Acne Studios haar identiteit en het zorgt – ook al zijn de winkels verspreid over de hele wereld – voor eenheid.

Acne Studios
Acne Studios

Opvallend is dat Acne Studios in de nieuwste winkel koos voor een zachte pasteltint: poeder roze. Ook al is het maar héél subtiel, het geeft het monochrome interieur toch wat meer kleur. Wat ons ook meteen opvalt is de te coole verlichting. Wie had gedacht dat TL-licht zo stylish kon zijn?

Acne Studios

MEER LEZEN?
De winkels van Aesop doen ons altijd watertanden en de Helmut Lang showroom in Hollywood is ook niet verkeerd.

www.yellowtrace.com.au

Reageer op artikel:
They did it again: de nieuwe Acne Studios winkel in München is te gek
Sluiten