Rosa Bertram
Rosa Bertram Lifestyle 5 sep 2020

Ben je de achterkant van je oorbel kwijt? Met deze hack vind je ‘m terug

Tips en trics voor in huis zijn altijd handig. Met deze lifehack vind je alle kleine spulletjes weer terug! Wat je nodig hebt? Een panty en een stofzuiger. That’s it! Ben je, noem eens een voorbeeld, de achterkant van je oorbel kwijt? Nu vind je ‘m binnen no time weer terug.

Soms zijn de kleinste spulletjes juist de dingen die je niét wilt kwijt raken. Van een bedeltje tot schroefjes en ringen of wat dan ook. Met deze truc raak je ze helaas nog steeds kwijt (blame your messy self), maar je vindt ze in elk geval wél weer terug.

Panty en stofzuiger

De volgende keer als je iets kleins kwijtraakt in je pluizige tapijt, pak dan je stofzuiger én een panty. Dan kan je aan de slag. Steek de stofzuiger door je panty heen, zodat de voetkant van je panty gespannen over de stofzuigermond staat. Om te zorgen dat deze extra goed vastzit, kan je er een rubber elastiekje omheen doen.

Het beste kan je eigenlijk een pantykousje gebruiken, omdat je dan niet het hele been-gedeelte om de stang hoeft te trekken. Maar hé, gelukkig lukt het met allebei.

Zet de stofzuiger aan en je kan beginnen met stofzuigen richting waar jij denkt dat je verloren items ligt. Dat kan bijvoorbeeld onder de bank, het keukenblok of in een pluizig kleed zijn. Grote kans dat je binnen een paar minuten je je verloren items hebt gevonden. Door de truc met de panty verdwijnt het niet de stofzuiger in, maar blijf het netjes op de panty zitten.

Dit vind je vast ook interessant: 7x geniale trucs om je huis snel en simpel schoon te maken

Benieuwd naar meer handige tips?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ben je de achterkant van je oorbel kwijt? Met deze hack vind je ‘m terug
Sluiten