De iconische Acapulco stoel: 7 interieurs waar je trendy erbij zit

Ben je nog niet bekend met deze toffe stoel? De Acapulco stoel is een hippe stoel die je makkelijk in je interieur verwerkt. Het heeft namelijk een simpel design dat toch een speelse sfeer heeft waardoor het een leuke touch is in de meeste interieurs. Ze zijn ook in allerlei kleuren en designs te vinden.

Zo zijn er nu ook Acapulco schommelstoelen of hangstoelen te vinden.

De Acapulco stoel in 7 interieurs

1. De Acapulco tuinstoel

Eigenlijk is de Acapulco stoel een tuinstoel. Dus het is helemaal niet raar om deze stoel buitenshuis te zetten. Het is ook niet voor niets vernoemd naar de badplaats Apaculco in Mexico. Een leuke stoel om dus naast het zwembad te zetten.

2. Gooi er een zacht kleedje over

Het dunne frame van de Acapulco stoel maakt het zo leuk om er een kussen of deken over te stylen. Vooral als je voor een donkere kleur kiest en je Acapulco stoel een ruigere uitstaling heeft wil je een zacht kleedje erover stylen. Het geeft een leuk contrast aan je interieur.

Combineer het ook met andere items met geometrische patronen om een modern en stijlvol interieur te cre毛ren.

Dit is waarom je geometrische vormen in je interieur wilt zien

3. Twee Acapulco stoelen in de woonkamer

Zet er twee naast elkaar in je zithoek en je hebt een leuke set loungestoelen. Zwarte PVC Acapulco stoelen zijn een toffe toevoeging aan je industri毛le interieur. Of een makkelijke manier om een ruige touch aan je interieur te geven.

4. Een knallend kleurtje

Acapulco stoelen zijn ook ideale meubels om wat kleur in huis te brengen. Door het dunne design van het frame is zelfs een neon kleur niet zo overheersend in je interieur. Kies je voor een hippe kleur voor je Acapulco stoel? Leg er dan ook meteen een kleurrijk kussen in met een leuk printje!

5. Een iconische stoel

De Acapulco stoel is 茅cht een icoon voor in je interieur. De eerste stoelen verschenen in de jaren ’50 en waren ook een hit. Dit kwam mede door de populariteit van de Acapulco badplaats als vakantiebestemming van Hollywoodsterren. Het past daardoor prima binnen een Mid-Century Modern interieur met zijn leuke retro touch.

Mid-Century modern interieur? De Panton stoel mag niet ontbreken

6. Of ga voor net een ander design

Probeer eens iets anders en kies niet voor het standaard design. Deze Acapulco stoel geeft toch weer een andere uitstraling aan je interieur. Een oude stoel in een nieuw jasje.

7. Een schommelstoel

Met deze stoelen kan je nu er ook voor kiezen om lekker te schommelen. Een leuk idee als je een speelser design wilt voor in je interieur. Of als je graag een boek wegleest terwijl je zachtjes op en neer schommelt.

Tijdloos en stijlvol: hier shop je de leukste leren stoelen voor in huis

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Westwing

Reageer op artikel:
De iconische Acapulco stoel: 7 interieurs waar je trendy erbij zit
Sluiten