admin
admin Kantoor 31 jan 2021

Creatief beroep? Dit is waarom je abstract behang in je home office wilt

Heb jij een beroep waarbij je de hele dag bezig bent met brainstormen en ideeën uitwerken? Dan is het zeker een aanrader om eens naar abstract behang te kijken. Dit staat niet alleen leuk in je thuiskantoor, maar zorgt er ook voor dat je creatiever kunt werken. Dat klinkt goed! We laten onze favoriete keuzes aan je zien.

Abstract behang is de keuze waarvoor je wilt gaan als het gaat om meer inspiratie in je thuiskantoor. Het behang heeft een eigentijdse, moderne uitstraling en zorgt ervoor dat je elke dag met plezier weer achter je bureau gaat zitten.

Abstract behang in je home office

Ooit gehoord van terrazzo? Terrazzo is het Italiaanse woord voor terras – maar dat is niet wat we bedoelen. Naast een mooi Italiaans woord is het namelijk ook een materiaalsoort bestaande uit voornamelijk marmerkorrels. Deze korrels worden in cement gedrukt, waardoor terrazzo eruit ziet als een vrolijke confetti-steen.

En laat deze vrolijke steensoort nou net zorgen voor abstracte vormen, precies waar we in dit artikel naar zoeken. Je voelt ‘m al aankomen: behang met terrazzo-print is een dikke yes in je thuiskantoor.

Ook populair: verfvlekken en -strepen

Hoe die abstracte print eruit ziet waar jij jouw inspiratie uithaalt, dat is helemaal aan jou. Sommige mensen zullen kiezen voor verfvlekken, maar misschien voel jij wel meer bij golven of een ombre print.

Of ga helemaal all the way en kies een print met verfstrepen, zoals de afbeelding die we als header gebruikt hebben. Deze print komt van MuralsWallpaper en geeft ons precies die thuiskantoor vibe die we nodig hebben tijdens het werken.

De prints op de muur hoeven overigens niet zó abstract te zijn dat je er geen figuren meer in kunt herkennen. Als jij geïnspireerd raakt door het bovenstaande printje omdat het je doet denken aan die ene fijne vakantie, go for it. Uiteindelijk is het belangrijkste dat je je er je inspiratie uit kunt halen.

Als je liever zwart-wit wilt

Ga je toch liever voor een zwart-wit muur, kijk dan eens naar de mogelijkheden om te spelen met vormen en lijnen. Stippen zijn altijd een goed idee, al kan dit wel snel druk worden.

Houd je jouw thuiskantoor liever wat rustiger, kijk dan eens naar een behang met een spannend lijnenspel. One line art is de laatste jaren ontzettend populair geworden, dus we verwachten dat er meer dan genoeg verschillende keuzes zijn als het gaat om behang met lijnen.

Andere manieren om je home office op te fleuren

Dit artikel verscheen eerder op WorkJuice

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Creatief beroep? Dit is waarom je abstract behang in je home office wilt
Sluiten