Renée Leeuw
Renée Leeuw Decoratie 13 jan 2015

A quote a day keeps the doctor away

Dat is het motto van Leonie. Tijdens haar reis door Australië en Nieuw-Zeeland kwam zij overal, op de meest onverwachte plekken en op de gekste manieren quotes tegen. Dit inspireerde haar om een 365-dagen-blog te beginnen met voor elke dag een nieuwe quote. Vanuit het blog ontstond haar winkeltje op Etsy en ondertussen worden haar illustraties ook elders verkocht.

Inmiddels zijn quotes ook ontzettend hot in Nederland en wordt het vaak als vervangend kunstwerk opgehangen in huis, winkels of restaurants. We vinden ze op verschillende materialen, van papier tot hout of tegels, in lijsten of als muursticker op de wand.

Wat kost dat?
De handgemaakte kunstwerken van a quote a day kosten €12,95 per stuk en zijn overigens niet zomaar een paar uitspraken op papier. De grappige, lieve teksten worden vergezeld door leuke, kleurige illustraties op verschillende materialen. Heb je zelf een quote in gedachten, maar niet van die creatieve vingers? Leonie doet ook aan verzoekjes!

DIY
Teksten raken en inspireren je. Het kan een songtekst zijn of een passage uit een boek bijvoorbeeld en laten we voor dat laatste nou een ontzettend leuke DIY hebben. Meer daarover vind je hier.

Reageer op artikel:
A quote a day keeps the doctor away
Sluiten