Jaime Andreas
Jaime Andreas | LinkedIn Diy 11 mrt 2020

DIY: deze zussen maken toffe decoratie voor in je interieur

In deze nieuwe DIY-rubriek gaan wij iedere week op zoek naar de leukste Do It Yourself-blogs, Instagrams en Youtubers. Wij zijn er dol op om zelf dingen voor ons interieur te maken. Deze week beginnen we met de Amerikaanse zussen Elsie en Emma van het succesvolle DIY-blog A Beautiful Mess.

De zussen maken onwijs toffe items voor in het interieur. Voornamelijk decoratieve spullen, maar ook dingen die bijvoorbeeld leuk zij voor kinderen om mee te spelen. Kortom, ze zijn van alle markten thuis.

A Beautiful Mess

Over het algemeen zijn de designs van Elsie en Emma lekker kleurrijk, maar tegelijkertijd altijd stijlvol voor in huis. Hun voorkeur gaat over het algemeen uit naar zachte kleurtinten.

Ze zijn inmiddels zo groot dat we ze niet echt een klein DIY-blog kunnen noemen, maar dat verandert niet dat ze toffe dingen maken.

Kijk bijvoorbeeld naar dit schattige plantenpotje. Je neemt gewoon een simpel plantenpotje en beplakt hem met allerlei kleuren klei om zo een hippe, kleurige plantenpot voor in je interieur te creëren.

Ook kun je met behulp van Elsie en Emma lekker aan de slag voor je kinderen, want daar hebben ze ook de leukste dingen voor. Wij zijn bijvoorbeeld zo verliefd op dit speelhuisje dat we er zelf in willen wonen. Te leuk!

Van alle markten thuis

De dames van A Beautiful Mess hebben DIY-projecten voor iedere tijd van het jaar en voor ieder event dat je je maar kunt bedenken. Ze zijn dol op Halloween en kerstmis, maar ook in deze tijd van het jaar kun je bij ze terecht.

En niet alleen voor toffe DIY-projecten zit je op de blog goed, ook voor geweldige inspiratie voor je interieur kun je ze raadplegen.Bijna iedere week richten zij hun huis of het huis van iemand anders in en het ziet er áltijd vet uit. Geloof ons maar.

A Beautiful Mess heeft inmiddels meer dan 6.000 volgers op Instagram. Al hun DIY-project kun je vinden op hun blog.

Meer DIY-inspiratie?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
DIY: deze zussen maken toffe decoratie voor in je interieur
Sluiten