Geert Remmelink
Geert Remmelink Tuin 19 mei 2016

9x extra lang genieten in de achtertuin met een buitenhaard

Met de lange zomeravonden in het vooruitzicht is het zaak je tuin helemaal op orde te maken. Misschien is jouw terras al klaar voor mooi weer, maar in Nederland kun je natuurlijk niet altijd rekenen op zwoele zomeravonden. Je kunt die zwoelheid echter wel afdwingen. Met een buitenhaard! Om je te inspireren verzamelden wij de meest awesome voorbeelden. Het grootste voordeel van zo’n buitenhaard? Je kunt extra lang op je terras genieten van de buitenlucht, dus ook als het kwik onder de 20 graden zakt.

Die lange zomeravonden kun je natuurlijk ook doorbrengen achter de BBQ! Met deze DIY maak je zelf een stoer en robuust exemplaar en word je een echte grillmaster!

Bron: Showhome

Wil je het echt goed aanpakken, dan ga je voor een next-level buitenhaard. Een ingebouwd exemplaar maakt je tuin extra chic en als je daar dan ook nog eens de zithoek rond creëert, dan voelt het terras echt als een verlengstuk van de woonkamer. Zo optimaliseer je het buiten-binnen-leven!

Bron: Showhome

Een losse haard is een perfecte combi van stijl en gemak. Je hoeft zo’n buitenhaard alleen maar neer te zetten en je bent klaar. Ideaal!

Deze haard is gemakkelijk te bedienen én je kunt ’em krijgen in allemaal vrolijke kleuren.

Bron: Bo Bedre

Zit je vaak met vrienden avondenlang in de tuin? Met een fire pit creëer je een buitenhaard waar iedereen gezellig omheen kan zitten. Een echte sfeermaker dus! Je kan een fire pit in heel veel verschillende varianten krijgen. Liever zelf aan de slag? Geen probleem, met een paar stenen heb je een stijlvolle fire pit zo gemaakt.

Heb je liever een vuurkorf omdat je die zo makkelijk weer op kan bergen? We hebben een aantal prachtexemplaren voor je op een rij gezet!

Reageer op artikel:
9x extra lang genieten in de achtertuin met een buitenhaard
Sluiten