Renée Leeuw
Renée Leeuw Kinderkamer 4 november 2014

5x alternatieven voor de traditionele commode

Met de komst van een baby moet je als ouders heel wat aanschaffen; van kleertjes en slabbetjes tot luiers en de hele inrichting van de babykamer natuurlijk. Dit gaat uiteraard gepaard met redelijk wat uitgaven, maar wat betreft de babykamer is er in elk geval één meubelstuk waar je op kan besparen, namelijk de commode.

De traditionele commodes zijn helemaal speciaal voor de baby ontworpen en daarom totaal niet multifunctioneel. Bovendien zijn deze commodes vaak niet eens mooi en kun je deze na de luierdagen eigenlijk nergens anders voor gebruiken. Wij stellen daarom voor om geen geld uit te geven aan een commode, maar eerst rond te kijken of je niet toevallig een kastje of tafeltje hebt staan dat prima kan dienen als commode. Let daarbij goed op de hoogte van het meubelstuk en het is handig als er voldoende opbergruimte is onder het blad voor luiers en doekjes.

Bron: The Little Umbrella

Vintage
Vintage kastjes zijn een origineel alternatief voor de traditionele commode.

Bron: Chic Cheap Nursery

Knalkleuren
Dit knalgele kastje is een echte eye-catcher in de babykamer. Het is misschien niet een kleur, die je snel aan een babykamer geeft, maar origineel is het zeker wel.

Bron: Hello Hue

Hout
Heel gaaf! Dit houten meubelstuk kan na de luierdagen prima in een andere ruimte staan, zoals de woonkamer, studieruimte of hal bijvoorbeeld.

Bron: Welke

Lieflijk pastel
Zachte pasteltinten zijn perfect voor in de babykamer.

Modern
Dit kastje met moderne, Scandinavische look staat in elke ruimte wel leuk en kan ook prima als commode functioneren. Het lieflijke blauw is perfect voor de babykamer.

Verwacht jij een kleine? Bekijk dan ook eens onze tips voor een babykamer, die met je kind meegroeit.

Reageer op artikel:
5x alternatieven voor de traditionele commode
Sluiten