9 x inspiratie voor beton in de badkamer

9 x inspiratie voor beton in de badkamer

Ga je verhuizen, ben je aan het verbouwen of heeft je badkamer gewoon een goede upgrade nodig? Overweeg dan eens om beton in de badkamer te brengen. Dit geeft de ruimte een stoere look, maar kan ook heel stijlvol zijn. En naast de metrotegels, marmer en Portugese of Marokkaanse tegels – die we steeds vaker in badkamers zien – is het industriële beton een welkome afwisseling!

Nu is beton storten nogal een tijdrovend en kostbaar klusje. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg alternatieven om de betonlook kunt te creëren. Denk aan grote grijze natuurstenen of betonlook verf.

Beton in combinatie met wit kan soms wat kil overkomen. Combineer de stoere look daarom met stijlvolle kranen, koperen of gouden accessoires en een houten badkamerkast of krukje.

Waarom kiezen tussen beton en marmer, als je het ook met elkaar kunt combineren? Bovenstaande foto laat zien dat het juist heel stijlvol kan zijn!

Bron: Surface

Hoe combineer je beton in de badkamer?

Om wat contrast aan te brengen in de betonnen badkamer, kun je ook kiezen voor een bijzondere tegel. Wij zijn vooral fan van de grafische look van de hexagon tegel. Deze zeshoek is weer helemaal terug van weggeweest!