Maartje Wieling
Maartje Wieling Decoratie 23 oktober 2016

8x waarom een juten kleed zorgt voor een natuurlijke look in elk interieur

Een kleed geeft je interieur een gezellige en huiselijk sfeer. Als je kiest voor een juten kleed krijgt je interieur ook meteen een mooie natuurlijke look, iets waar wij wel van houden. Tijd voor wat inspiratie! Wij gingen op zoek naar de mooiste huizen met juten kleden in de woonkamer, eetkamer en hal! Sit back and enjoy.

Jute is niet zozeer een stoere of zachte stof, dus zo’n kleed past eigenlijk binnen elk interieur. Ideaal dus!

De combinatie van juten en een betonnen vloer is prachtig! Door de koele kleur van het beton te combineren met een warm element zoals jute, creëer je een mooi contrast en mix van materialen.

>> Bekijk ook: De mooiste woonkamers met betonnen vloeren.

Met een juten kleed kun heel goed contrast aanbrengen. Heb je een licht interieur met veel wit? Dan staat een juten vloerkleed hier erg mooi. Maar ook in een heel donker interieur kan jute juist voor een stoer contrast zorgen.

Bron: My Cakies

Omdat jute zo veelzijdig is, past het in bijna elk interieur. Dus ook als je een strak en modern interieur hebt! Kies dan wel voor een vierkant model, zodat je de strakke lijnen door kunt trekken met het kleed.

Heb je een ronde eettafel? Leg hier dan een juten kleed onder met een ronde vorm. Zo versterk je het knusse eethoek-gevoel.

Leg een juten kleed met een patroon onder de eettafel voor een speelse twist. Of ga zelf aan de slag met verf en maak bijvoorbeeld de buitenste rand van je kleed zwart. Dit is super makkelijk en maakt een groot verschil in je interieur!

MEER LEZEN
Na het zien van al die prachtige juten vloerkleden ook helemaal fan geworden? Hier vind je nog wat fijne juten woonaccessoires voor minder dan 14 euro. Shop ze!

Reageer op artikel:
8x waarom een juten kleed zorgt voor een natuurlijke look in elk interieur
Sluiten