Renée Leeuw
Renée Leeuw Decoratie 18 september 2016

8x gratis posters om direct te downloaden en printen voor thuis

Een tijdje schreef ze vanuit België voor Roomed over de leukste plekken bij onze zuiderburen en ondertussen heeft ze samen met een groep een nieuw platform opgericht. We hebben het over Merel Baeten en het nieuwe online magazine Told You So. Hier schrijven ze over mode, kids, lifestyle, reizen en wonen. Daarnaast promoten ze het werk van jonge, opkomende designers en momenteel zijn ze een cool Poster Project gestart.

Hiervoor strikten zij acht jonge designer uit België en Nederland, die voor Told You So een serie posters ontworpen. Het leukste aan deze gratis posters is dat je ze direct kunt downloaden en afdrukken. Wij zetten ze op een rijtje.

Sophie Janssens van Madame Volt maakte een poster met cactus print en de opdruk ‘keep it simple’. Download ‘m hier.

Cebine maakt illustraties en verkoopt die veelal in haar webshop. Voor het Poster Project kwam ze met bovenstaande illustraties met de woorden ‘Avec toi je suis moi’. Downloaden kan hier.

Noémie Peeters is één van de contributors van Told You So en ook zij ontwierp té leuke prints om direct te downloaden. De posters zijn vooral leuk voor in de kinderkamer samen met andere decoraties, zoals slingers, pompoms en vlaggen.

Kristel is architect en vormgever. Voor dit project maakte ze dan ook een architectonisch poster, waarop een badkamer staat afgebeeld. Downloaden doe je hier.

Silke Daneels ontwerpt en creëert als grafisch vormgever onder andere kaarten en illustraties. Je kunt haar werk volgen op haar website en haar poster voor dit project kun je hier downloaden.

De dame die met deze quote kwam is Charlotte Ceyssens. Zij is grafisch vormgever en voor het poster project kwam ze met een simpel en strak design. Je kunt het poster hier direct downloaden in portrait en landscape.

Heb je een leuk poster gevonden en wil je die nu een plekje in huis geven? Creëer een muur vol lijsten. Deze infographic helpt je bij de perfecte compositie van je gallery wall.

Reageer op artikel:
8x gratis posters om direct te downloaden en printen voor thuis
Sluiten