Renée Leeuw
Renée Leeuw Trending 11 jan 2015

7x woontrends van 2014 die nog steeds hot zijn

In 2014 kwamen we heel wat gave trends tegen op het gebied van interieur en design. Uiteraard nemen we lang niet alle hypes mee het nieuwe jaar in, maar sommige trends are still going strong in 2015.

Wij zetten onze favoriete woontrends, die we ook dit jaar nog veel gaan zien, op een rijtje.

1. Koper
In de badkamer, in de keuken of op je bureau; koper komen we werkelijk overal tegen en is een favoriet voor de doe-het-zelver.

2. Cactussen in huis
De urban jungle is helemaal hot. Overal spotten we cactussen, in huizen, restaurants en winkels. Van mini-cactussen tot grote blikkenvangers en van echte prikkelplanten tot gave illustraties en foto’s.

3. Het Beni Ouarain tapijt
Een favoriet in elk huis, maar helaas best wel een beetje duur. Toch blijven we dit kleed graag zien; zowel aan de muur als op de vloer.

4. Kelims
Over Berberse tapijten gesproken.. kelims waren (en zijn) ook ontzettend hot. Deze Perzische stoffen hopen we in 2015 nog veel te zien als kussens, tapijten en poefen.

5. Pasteltinten
Lieflijk, romantisch en zacht. De poedertinten toveren een blush op menig interieur. Zowel in accessoires, op de muren en in het meubilair. Wij zijn enorm fan van pastel!

6. Beton
Wie had ooit gedacht dat we massaal zo enthousiast konden worden van een cementlaag? We kunnen maar geen genoeg krijgen van de DIY’s en de stoere interieurs vol beton!

7. Metrotegels
De meest basic tegel, die je maar kan bedenken, werd de meest gewilde aan de wand. Vooral geliefd in de badkamer en de keuken, maar ook in hippe café’s en restaurants spotten we de klassieke metrotegeltjes regelmatig. Zowel in wit als zwart!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
7x woontrends van 2014 die nog steeds hot zijn
Sluiten