Evy van Laere
Evy van Laere Boek 8 april 2015

7x inspirerende boeken van interieurbloggers

Ben jij ook zo iemand die liefst eindeloos het internet afspeurt, op zoek naar de meest inspirerende en originele interieurblogs en artikelen, maar er vaak de tijd niet voor vindt? Of is jouw internetverbinding niet altijd optimaal en valt die nou steeds toevallig weg als je online inspiratie zoekt? Dan hebben we goed nieuws voor je, want wist je dat veel van deze bloggers en interieurstylisten niet alleen online hun beste werk laten zien? De Roomed redactie zet voor jou de gaafste boeken van deze bloggers op een rijtje!

Dat je deze interieurboeken absoluut in huis moet hebben voor de nodige inspiratie staat vast, maar je kan ze ook gebruiken om je eigen koffietafel aan te kleden. Tips om je koffietafel te stylen als een pro vind je hier!

Titel: Design bloggers at home
Auteur: Ellie Tennant
Inhoud: In haar eerste boek ontmoet journalist en styliste Ellie Tennant de creatieve mensen achter toonaangevende interieurblogs en gunt ze ons een kijkje in hun interieurs.

Bron: bol.com

Titel: Yvestown in de keuken
Auteur: Yvonne Eijkenduijn
Inhoud: Yvonne Eijkenduijn van de populaire blog Yvestown fotografeerde de mooiste keukens van vrienden en combineert dit met lekkere recepten en leuke eetadresjes. Eerder schreef ze ook al het leuke Weekend DIY boek .

Titel: Away at home: creating relaxed spaces of your own
Auteur: Jason Grant
Inhoud: Australische lifestyle blogger, stylist en auteur Jason Grant laat ons wegdromen bij heerlijke foto’s van interieurs, waar het vakantiegevoel van afstraalt! Away at home is een boek vol praktische tips om deze relaxte sfeer ook bij jou thuis te creëren.

Titel: Maker spaces
Auteur: Emily Quinton
Inhoud: Maker spaces neemt je mee naar appartementen, studio’s en werkplaatsen van dertien creatieve zielen en toont je waar hun vernieuwende ideeën en producten tot stand komen.

Bron: skona hem

Titel: Colorful
Auteur: Lotta Agaton en Pia Ulin
Inhoud: Dit boek heeft een ietwat ironische titel want fans van de Zweedse topstyliste Lotta Agaton weten dat haar werk wordt gekenmerkt door minimalistische, monochrome interieurs. Dit werk bevat zowel foto’s van Scandinavische interieurs als enkele stillevens die ze gestyled heeft, vastgelegd door topfotografe Pia Ulin.

Heb je een voorliefde voor Scandinavische interieurs? In dit artikel geven we vijf simpele tips om deze look bij jou thuis te creëren.

Bron: bol.com

Titel: How blogs work
Auteur: Stephanie Duval
Inhoud: Hét bloghandboek van Belgische topblogster Stephanie Duval van de blog 70percentpure. Voor mensen die hun eerste stappen zetten in de online media en tips en tricks om van je blog een sterk merk te maken.

Bron: bol.com

Titel: Remodelista: a manual for the considered home
Auteur: Julie Carlson en de redactie van Remodelista
Inhoud: Net zoals de website, heeft ook het gelijknamige boek een kenmerkende esthetiek en neemt het een duidelijk standpunt in als het gaat over interieurs: klassieke en goed doordachte woningen winnen het van de eerder trendy, rommelige interieurs.

Ben je een echte boekenwurm en wil je nog wat meer inspiratie? Bekijk dan zeker het artikel over Northern delights en het Woonboek!

De boeken uit dit artikel kan je vinden op Bol.com of Amazon.com.

Reageer op artikel:
7x inspirerende boeken van interieurbloggers
Sluiten