Lotte Wullems
Lotte Wullems Wooninspiratie 24 nov 2017

De mooiste manieren om haardhout op te bergen in je interieur

Niets is fijner dan een knisperend haardvuurtje tijdens een koude winterdag. Maar wist je dat, zelfs als je geen (werkende) open haard hebt, het de moeite is om haardhout in huis te halen? Wat je er in hemelsnaam mee moet doen als je het niet in de kachel kan gooien? Nou, wij hebben ideeën genoeg!

Je hoeft namelijk helemaal geen vuurtje te stoken om wat sfeer te creëren in je interieur. Haardhout is perfect voor een winterse look!

Houten kisten

Simpel en back to basic: stapel houten kisten op elkaar en leg er houtblokken in voor een stijlvolle houthakkerslook. Ook als je geen werkende haard hebt, is dit een leuke manier om je interieur iets meer sfeer te geven. Met natuurlijke materialen voeg je namelijk karakter toe.

Nissen

Heb je ruimte onderin een kast of een dressoir over? Vul het op met houtblokken! Ook mooi als je een ingebouwde haard hebt; laat een nis open en stapelen maar. Juist ten opzichte van moderne elementen zorgt het hout voor een speels contrast. Anderzijds kan het een landelijke look ook weer versterken.

Fikkie, in je mand!

Van een stalen draadmand tot een rieten exemplaar: hop hout, je mand in!

Dit vind je vast ook leuk:

Van dit huis krijg je het ongetwijfeld warm!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De mooiste manieren om haardhout op te bergen in je interieur
Sluiten