7x inspiratie voor de inrichting van het toilet

Het is misschien niet je favoriete plek in huis, maar daarom is de inrichting van het toilet niet minder belangrijk. Omdat het vaak om een kleine ruimte gaat, is er maar weinig nodig om het toilet een chique look te geven.

Wij hebben een paar ideeën op een rijtje gezet waarmee je jouw toilet een cleane en verfrissende boost geeft.

1. Een gezellig printje

Het toilet is een ruimte waar je (als het goed is) niet zo heel veel tijd doorbrengt. Daarom maakt het helemaal niet uit als je een lekker druk printje aan de muren hangt. Vind je een print wel leuk, maar wel erg overweldigend in zo’n kleine ruimte? Behang dan alleen de muur achter het toilet met een opvallend patroontje.

2. Natuurlijk

Geen drukke prints voor jou? Wat dacht je dan van natuurlijke materialen, zoals hout of steen. Met steenstrips achter de wc heb je een instant chic effect. Ga voor steigerhout als je liever een stoere look wilt.

3. Metallic

Laat die waterleidingen maar zien! Spuit de buizen goud, zilver of brons met een metallic spray en laat diezelfde tint ook terugkomen in de kraan en andere accessoires.

Dit is ook een aanrader voor in de badkamer, zoals we hier laten zien.

4. Planking

Is het toilet klein, maar heeft het wel een hoog plafond? Hang planken aan de muren en stal daar allerlei handige en mooie accessoires, zoals fotolijsten, kleine handdoekjes en een mandje met wc-rollen. Ook de plankjes kun je een metallic touch geven.

5. Aan de muur

In de wc wordt vaak een kalender opgehangen. Hartstikke handig natuurlijk, maar erg origineel is dit niet. Hang daarom in plaats van een kalender lijsten aan de muur met een leuke quote of een paar toffe schilderijen.

6. Wc-papier

Wc-rollen onhandig? Je kunt er juist hele leuke dingen mee doen. Doe ze bijvoorbeeld in een toffe mand, hang ze aan een boom of zeg cheese tegen deze grappige polaroid wc-rolhouder.

7. Last, but not least

Verberg de maandelijkse damesproducten, want het staat helemaal niet chic als je het toilet in loopt en gelijk tegen een pakje o.b.’s aankijkt. Verstop ze in een klein kastje of in een mandje op een plank.

Meer lezen over het toilet:

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
7x inspiratie voor de inrichting van het toilet
Sluiten