admin
admin Wooninspiratie 22 januari 2014

7x de leukste manieren om je foto’s te decoreren

Bijna iedereen heeft door de smartphones tegenwoordig de hele dag een camera bij de hand. Niet zo gek dus ook dat er meer foto’s dan ooit tevoren worden gemaakt. Maar vaak blijven ze daarna maar op je telefoon of computer staan en kijk je er nooit meer naar om. Jammer, want je kunt er een hoop leuke dingen mee doen!

1. Verzamel wat oude flesjes en potjes. Knip eventueel je foto’s wat bij. Rol op en stop de foto voorzichtig in het flesje.

2. Laat foto’s in verschillende formaten afdrukken en stop ze in mooie lijsten. Hang een plank aan de muur en zet ze hier speels op.

3. Druk je favoriete foto’s af en maak er een groot hart van op de muur. Kies ervoor om ze over elkaar te plakken, zodat er een mooie ronde vorm ontstaat, of houd het juist strak door de foto’s recht naast en onder elkaar te plakken.

4. Hang een draad langs je muur en maak hier met kleine knijpertjes je foto’s aan vast als een heuse slinger.

5. Heb je nog een oude lijst in huis? Haal het glas en de achterkant eruit. Span er vervolgens touw kruislings overheen en maak aan de achterkant vast met een knoopje. Schuif hier vervolgens wat fotolijstjes tussen.

6. Laat je meest dierbare foto’s afdrukken op plexiglas! Zo heb je geen lijst meer nodig en het ziet er ontzettend stijlvol uit.

7. Hang twaalf foto’s (met of zonder lijst) aan je muur in een ronde vorm met telkens evenveel ruimte ertussen. Monteer vervolgens een wijzerplaat in het midden van de cirkel en, tadáá, je hebt een klok aan de muur!

www.pinterest.com

Reageer op artikel:
7x de leukste manieren om je foto’s te decoreren
Sluiten