Renée Leeuw
Renée Leeuw Design 28 jun 2015

7x bijzondere trappen in huizen en openbare ruimtes

De mogelijkheden om van een ruimte iets bijzonders te maken zijn eindeloos. Je kunt natuurlijk kiezen voor een gek interieur, opvallende kleuren of kunst. Maar je kunt ook andere aspecten van de ruimte transformeren tot een eye-catcher, zoals bijvoorbeeld de trap.

Om je wat inspiratie te geven verzamelden wij een aantal bijzondere trappen, die ofwel meerdere slimme functies hebben ofwel een opvallend design hebben. Enjoy!

Bron: inthralld

1.

Trappen zijn een populair object om extra spullen in op te bergen. Zo laat ook dit gerenoveerde zomerhuis zien. In een ander artikel showen we je nog meer manieren om je trap als kast gebruiken.

2.

Waarschijnlijk is dit wel een van de meest bijzondere trappen mèt de meeste functies! ‘Object élevé’ is een driedelige installatie, die naast de functie van het verbinden van twee etages ook ruimte biedt aan werken, verzamelen en opbergen. De trap is ontworpen voor een huis in Wassenaar door Studio Mieke Meijer.

3.

De trap in het Paper Factory Hotel in New York is helemaal bedekt met boeken. Een geweldig design als je het ons vraagt!

4.

Weer zo’n slim idee om ruimte te besparen. In dit gebouw is de trap ingebouwd en op wieltjes gezet zodat de trap niet onnodig ruimte in beslag neemt. Het wordt natuurlijk wel erg spannend als je boven staat en iemand beneden de trap wegrolt.

5.

Werken aan de trap? Jawel, in dit huis in Southampton, New York, kan dat prima. De vierde trede is zo verlengd dat er een heel bureaublad aan gemaakt is. Ontzettend gaaf!

6.

Het huis heet Casa Plywood Trio en de trap is uiteraard ook gemaakt van multiplex. Een gaaf design, dat ook nog eens ontzettend handig is wanneer je wat extra opbergruimte nodig hebt. Ideaal voor de kleinere huisjes!

7.

Het design van deze zwevende trap past naadloos bij de rest van het interieur. Benieuwd hoe dit huis er verder uitziet? Dat laten we je in dit artikel zien.

Kun jij deze lijst met bijzondere trappen nog aanvullen? Laat je horen!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
7x bijzondere trappen in huizen en openbare ruimtes
Sluiten