admin
admin Interieur 29 mei 2014

7 verschillende manieren om je bed op te maken

Je kunt je slaapkamer heel simpel een nieuwe look geven door je bed eens aan te pakken. Nieuwe lakens, kussens of een elegant plaid maken een wereld van verschil. Om je nog verder te helpen, inspireren we je graag met deze 7 verschillende manieren om je bed op te maken.

Bron: Blogspot

1. Plaid | met een plaid geef je je bed structuur en warmte (letterlijk en figuurlijk). Ga voor een contrasterende stof of kleur of juist een neutrale. Je kunt ‘m nonchalant aan de voetzijde draperen of strak over het midden leggen. Keuze genoeg!

Bron: Pinterest

2. Strak | geen fan van tierelantijn, frutsels en een overload aan kussens? Houd het dan simpel. Meer dan een mooi dekbed heb je niet nodig. Stop ‘m aan de zijkanten in of laat de lakens gewoon over het bed vallen.

3. Stapelen | als jouw kussens net wat te dun zijn, kun je ze ook stapelen. Plaats twee kleinere kussens in een andere kleur hier voor, zodat het er wat aantrekkelijker uitziet.

Bron: West elm

4. Oversized | heerlijk voor in de winter. Lakens die te groot zijn voor je bed – en lekker veel en dik.

Bron: Nordstrom

5. Sierkussens | met kussens kun je natuurlijk helemaal losgaan op je bed. Ga voor verschillende maten en plaats de grote achteraan en de kleinere voorop. Je kunt andere kleuren en patronen kiezen. Voor meer rust ga voor dezelfde stijl als het dekbed.

Bron: Pinterest

6. Eén stijl | met lakens en kussens kun je een eigen stijl creëren. Dan is het niet meer nodig om dit te combineren met andere patronen en kleuren.

7. Niet | onze favoriet: maak je bed gewoon lekker niet op.

Vier gratis printables voor in je interieur?

Meld je aan voor de mailing en ontvang ze direct in je inbox!

Reageer op artikel:
7 verschillende manieren om je bed op te maken
Sluiten