6 leuke ideeën voor die extra kamer in huis

admin 21 mei 2014 Wooninspiratie

Zijn de kinderen uit huis of heb je altijd al een lege kamer gehad waarvan je niet wist wat je er mee moest doen? Dan wordt het hoogtijd om die loze ruimte te vullen! Wij hebben 6 leuke ideeën voor je op een rij gezet, waar je zelf je eigen draai aan kunt geven (nee mannen: daar zit geen thuisbioscoop of game-ruimte tussen).

roomed-slaapkamer

Bron: Uhome

1. Slaapkamer | voor jezelf of gasten
Houd het simpel: meer dan een bed heb je eigenlijk niet nodig. Ideaal als je in de middag graag een powernap doet of als je je gasten liever niet meer op de bank of een oncomfortabel matje laat slapen.

roomed-zen

Bron: Rozalynn

2. Me-time | word weer helemaal zen
Leid jij een druk bestaan? Hoe fijn is het dan om een kamer helemaal voor jezelf te hebben? Een waar je kunt mediteren, rustig kunt zitten, naar kalmerende muziek kunt luisteren of kunt genieten van een boek. Je telefoon laat je natuurlijk in de huiskamer liggen.

roomed-art

Bron: Tumblr

3. Studio | voor de creatieveling
Als je creatief bent en bijvoorbeeld graag schildert, is een eigen studio in huis ideaal. Zo struikelt niemand in huis meer over je kwasten.

roomed-muziek

Bron: Michaels

4. Muziekkamer | voor de herrieschopper
Dat de gitarist in huis niet altijd zijn of haar kwaliteiten mag showen in de woonkamer, snappen we. Een aparte ruimte biedt dan uitkomst. Hier kan de musicus alles stallen en de toonladder oefenen.

roomed-tuin

Bron: Bhg

5. Binnentuin | nooit in de kou naar buiten
Potten met fleurige bloemen, verse kruiden of zelfgekweekte groenten. Maak je eigen groene paradijs in huis met een binnentuin. Handig als je hier ook een grote wasbak hebt, waar je de planten en groenten eventueel kunt wassen.

roomed-kinderen

Bron: Hgtv

6. Kinderkamer | al het speelgoed in één ruimte
Als je nog kleine kinderen hebt, is het handig als zij hun eigen kamer hebben waar ze kunnen spelen. Zo heb jij niet al het speelgoed door het hele huis liggen en als ze groter zijn, kun je er weer iets nieuws van maken.

Reageer op artikel:
6 leuke ideeën voor die extra kamer in huis
Sluiten