Emma Bering
Emma Bering Compact Wonen 29 augustus 2018

7 Instagram accounts van avonturiers die in een oude schoolbus wonen

Huis verkocht, baan opgezegd en op avontuur met een oude schoolbus. Dat is de droom voor vele mensen. En er zijn ook genoeg mensen die deze droom werkelijkheid hebben gemaakt. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje in het leven via deze 7 Instagram accounts.

Altijd al je droom geweest om on the road te leven? Dan vind je het vast leuk om inspiratie op te doen. En zo niet, dan is het heerlijk om bij anderen binnen te gluren om te kijken hoe zij leven. Gelukkig bestaat er dan zoiets als Instagram, yes!

The Bus Tiny Home

Deze schoolbus, van The Bus Tiny Home, ziet er gewoon helemaal gelikt uit, binnen én buiten. Er kunnen makkelijk 4 mensen in slapen en is voorzien van keuken, douche en toilet. Wat wil je nog meer in een kleine ruimte! Oh, en ook leuk om te weten: hij staat momenteel te koop. Altijd al je droom geweest? Sla je slag!

Tiny Bus, Big Adventure

Jason en Blair, van Tiny Bus, Big Adventure, wonen met hun 2 honden in deze omgebouwde (school)bus. Naast het leven in hun eigen bus, helpen ze ook andere mensen met het bouwen van tiny houses. Hun avonturen delen ze op hun Instagram, zeker het volgen waard.

The Mayes Team

De familie Mayes, van The Mayes Team, zijn een jaar terug verhuisd van een groot huis in Chicago naar een klein huis op wielen. Ze hebben een tijdje rondgereisd, maar inmiddels staan ze op een vaste plek in Californië zodat de kinderen naar school kunnen. Maar dit is niet voor altijd, na 2 jaar willen ze een huis bouwen en de bus als Airbnb te huur stellen.

Fern The Bus

Ben en Mande, eigenaars van Fern the Bus, is toch wel interieur goals voor een oude schoolbus. Alles ziet er gelikt uit en het lijkt een perfect stulpje om in te vertoeven. De bus hebben ze zelf omgebouwd tot dit mooie huis, wat we ontzettend knap vinden. Afgelopen mei hebben ze hun eerste zoon mogen verwelkomen, Sawyer, die zich zo te zien ook prima vermaakt in de bus.

Contented Nomads

Zo’n 3 jaar geleden hebben de Schannep familie, van de Contented Nomads, hun huis verkocht en zijn ze gaan rondreizen in de bus. Hun jongste kind is geboren on the road, en ze zijn nog lang niet klaar om terug te keren naar een vast huis. Ze geven online cursussen en tips voor het leven in een tiny house en het reizen met 4 kleine kinderen.

The Mobile Morellis

Er zijn wel eens van die verhalen van mensen die hun baan en huis opgeven en besluiten om te reizen. The Mobile Morellis vertelt precies zo’n verhaal. Samen met hun hond Tillie, reizen ze door West-Australië en leven ze de droom.

Blue Ridge Conversions

Als je dol bent op make-overs is dit het Instagram account voor jou: Blue Ridge Conversions laat op hun Instagram alle gave projecten zien, en dat is zeer fijn om te zien voor ons interieur-liefhebbers! Ze specialiseren zich in het ontwerpen, creëren en het bouwen van speciaal gemaakte bus huizen.

Meer lezen over Tiny Houses?

Reageer op artikel:
7 Instagram accounts van avonturiers die in een oude schoolbus wonen
Sluiten