Judith Tielemans
Judith Tielemans Shopping 21 dec 2021

Een last-minute kerstcadeau bestellen? Dit zijn 7 ideeën onder de 7 euro

Nu kerst voor de deur staat, is het de hoogste tijd om snel de laatste cadeaus te halen. Heb je een klein budget, maar wil je toch wat onder de boom leggen? Geen zorgen! Roomed helpt je een handje om met een klein budget toch nog leuke kerstcadeau te scoren, dat leuk of handig is voor in huis.

Dit zijn 7 kerstcadeaus onder de 7 euro

kerstcadeaus
Bron: Amazon

Kerstlint

Ho, ho, ho.. In de categorie kerst is dit gezellige lint een onmisbare toevoeging aan een liefhebber van cadeauverpakking accessoires. Sla nu je slag! Op Amazon is dit item nu in de aanbieding voor €5,99.

kerstcadeaus, kerstcadeaus budget
Bron: Amazon

Geef een melkopschuimer als kerstcadeau

Ken jij iemand die verslaafd is aan het drinken van cappuccino? Dan is deze melkopschuimer het perfecte kerstcadeau idee! Dit kleine apparaatje maakt normale melk in een paar minuten dikker en schuimiger. En dat voor maar €5,49!

muurvlinders, kerstcadeau
Bron: Bol.com

Muurvlinders

Deze kleine 3D vlindertjes zorgen ervoor dat een lege muur er gelijk een stuk aangekleder uit ziet. Denk aan de muur in de gang of boven de wc. De decoratie is makkelijk aan te brengen met een plakkertje, dat je achterop de vlinders terug vindt.

geurkaars, kneipp, amazon, kerst
Bron: Amazon

Ontspanningskaars als kerstcadeau

Warm, balsamisch, houtachtig: dat is de geur van de ‘diepte ontspanningskaars’ van Kneipp. Heerlijk om aan te steken wanneer je behoefte hebt aan rust, of gewoon voor het mooie gedempte licht, dat de kaars afgeeft.

kerstcadeau koekjes bakken
Bron: Amazon

Koekjes bakken

Hoe leuk is het om tijdens de kerstdagen samen met je familie koekjes te bakken? Met dit koekjessnijderspakket maak je ze in één klap lijken op een rendier of een peperkoek. Super schattig!

RVS rietjes, kerstcadeau bestellen
Bron: Bol.com

Duurzame rietjes

Nog iets handigs in de categorie keukenartikelen? Rietjes! Maar dan geen plastic rietjes, maar een duurzame versie daarvan in RVS materiaal. Fijn om te gebruiken als je een smoothie thuis maakt, of een lekkere cocktail.

kerst 2021, UNO, spelletjes, cadeau
Bron: Bol.com

UNO

Klassieke spelletjes zijn de beste. Dan hebben we het over Rummikub, Monopoly, maar ook zeker UNO mag niet ontbreken in de spelletjeskast. Voor €6,50 geef je deze als kerstcadeau.

Met deze tutorials lijkt het alsof jouw kerstcadeaus in de winkel verpakt zijn

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een last-minute kerstcadeau bestellen? Dit zijn 7 ideeën onder de 7 euro
Sluiten